please help me to choose!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2006, 06:53 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Exclamation please help me to choose!!!

what to choose? a / b

processor intel
a)Pentium 531 3.0 FSB800 1MB Socket 775 90nm BOX 64Bit

b)Pentium 805 2,66 FSB800 Dual Core 2x1MB L2 Socket 775 BOX

#please select only a / b ,not any other suggestion

*i work in archicad ,artlantis,3d design and arhitecture

THANK YOU VERY MUCH!!!
__________________

foni is offline  
Old 06-19-2006, 07:03 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

b
__________________

Mentali$T is offline  
Old 06-19-2006, 10:14 AM   #3 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default

wow um B.....why only those two though?
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 06-19-2006, 12:26 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2006
Posts: 58
Default

haha i thought graphics guys opt for apple. i am an amd guy myself. in my limited opinion of intel wouldn't the dual core be the better option?
i think ram would be the more important than cpu speed for graphics?
i think the fsb is 500 for that chip not 800?
tommycompton is offline  
Old 06-19-2006, 12:40 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Apple for arcitecture? Nah, nearly all engineering/construction/building design programs are for Windows unfortunately.

I'd go with the 805. http://www.tomshardware.com/2006/05/..._41_ghz_cores/
The General is offline  
Old 06-19-2006, 12:52 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Spartan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 814
Default

another vote for B here as well
Spartan is offline  
Old 06-19-2006, 12:55 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

yea, CAD is all windows. is autoCAD even made for apple?
joshd is offline  
Old 06-19-2006, 01:37 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 781
Default

b
__________________
Intel Q6600 w/ CM Geminii
MSI P6N Deluxe SLI
BFG 8800GT w/ 22'' Acer LCD
OCZ 2x2GB
WD 400GB SATA
Razer Barracuda AC-1, Razer eXactmat
Logitech G15, MX Revolution, X-230
Zalman Fatal1ty FC-ZE1 case w/ Zalman ZM-MFC1 Fan controller
R1C0CH3T is offline  
Old 06-19-2006, 05:50 PM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,885
Default

B.... And autoCAD is windows only as far as I know.
c0rr0sive is offline  
Old 06-19-2006, 08:11 PM   #10 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

bbbb.
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.