The PC of 2010!!!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-15-2005, 09:57 PM   #21 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 20
Default

haha - I particularly like the passive cooling and the 1.9kW PSU
That passive cooling would have to be a black hole, or something - AMD FireBird doesn't sound like the coolest runner out
It would need passive though, with those 30KRPM HDDs
Care to explain the "Wired" logitech mouse? I haven't seen any problems with wireless logitech even by todays standards.
__________________

Great Loader is offline  
Old 06-16-2005, 05:18 AM   #22 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

They are testing making CPUS with man made diamonds.
__________________

__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 06-16-2005, 06:38 AM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 670
Default

link it, or people are just going to go "whaaat...? sif they are."

including me
__________________
<img src=\"http://i25.photobucket.com/albums/c62/HAVOC2k5/Sempron_Userbar.png\">
Raekwon is offline  
Old 06-16-2005, 10:14 AM   #24 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by Great Loader
haha - I particularly like the passive cooling and the 1.9kW PSU
That passive cooling would have to be a black hole, or something - AMD FireBird doesn't sound like the coolest runner out
It would need passive though, with those 30KRPM HDDs
Care to explain the "Wired" logitech mouse? I haven't seen any problems with wireless logitech even by todays standards.
I don't want a wireless mouse.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 06-16-2005, 04:02 PM   #25 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default

Quote:
Originally posted by Raekwon
link it, or people are just going to go "whaaat...? sif they are."

including me
http://www.wired.com/wired/archive/11.09/diamond.html
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 06-16-2005, 04:28 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

LOL Major, I like:
Quote:
17" IIyama CRT @ 1280x1024@64b@200Hz
You are full on CRT, lol
Come on, by then LCD's will be at 0.1ms response time. Is that still not good enough

At least get a CRT bigger than 17", it's 2010, they only cost a nickle anyways...
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 06-16-2005, 04:58 PM   #27 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 584
Send a message via ICQ to daappleby
Default

wow great read on that diamond link. Thanks!
__________________

Help us Help you:

1) <b>RTFM</b>
2) Search TF using <b>more than one</b> keyword or combination of words
3) Post specific details. We need your computer specs, your OS, and any details from the error messages you get.
daappleby is offline  
Old 06-19-2005, 01:14 PM   #28 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 91
Default

my crt of 2010
100" 0.01 ms response time
1337 n00beh is offline  
Old 06-20-2005, 03:43 AM   #29 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

Quote:
Originally posted by 1337 n00beh
oh yeah and windows 64 bit te takes up 98% of your system resources and stops u from running anything not made by Microsoft. Sorry peeps.
we all try and go to Linux but windows has taken over and bribes intel and AMD to make it so that all u can run on there hardware.
the AMD and Intel CEO glance at each other, and laugh in the face of Bill gates, as they don't need his money.
__________________
Apokalipse is offline  
Old 06-23-2005, 12:47 PM   #30 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Bigger monitors are not better. There are some downsides. On today's CRT monitors the sharpness decreases as the monitor get's bigger. You have to move your head if you sit too close to them. 17" is my preferred size. Just compare a 17" CRT with any 19" CRT and you will see the difference.
I dunno with LCD's, but too big still sucks if you sit too close to them.
LCD's will get better, that's for sure. As soon as the response time, color purity, resolution support, dot pitch, and contrast match those of CRT's I will get an LCD.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.