Paging Files?!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-29-2008, 11:43 PM   #21 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Paging Files?!!

try 2gb, i think thats more than enough.
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 03-30-2008, 01:07 AM   #22 (permalink)
Techalicious
 
Redmo0n's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Perth, Australia
Posts: 1,566
Send a message via MSN to Redmo0n
Default Re: Paging Files?!!

Initial and max should be the same.
__________________

__________________
Back to stay?
Redmo0n is offline  
Old 03-30-2008, 08:35 AM   #23 (permalink)
Ninja Stargate Addict
 
Da Viksta's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Oxford/Leeds (UK)
Posts: 431
Send a message via MSN to Da Viksta
Default Re: Paging Files?!!

Yeah, cos it takes up time for the HDD to make the PF biggger, so if you need the extra PF, it may not come fast enough

And thanks guys for the tip. i didnt realise that the 1.5x rle didnt apply anymore nowadays :P

I have a 4GB pf atm (dunno why.... :P ) should i set it to about 1GB? will crysis run on that? i've seen it hog 1.5GB of my ram, and XP x64 on a normal day hogs up about 500mb...(with basic services succh as windows live and hamachi, ntune and the like....)...
__________________
CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 @ 3.4GHz
Motherboard: Foxconn Blackops X48
Memory: 8GB DDR3 (1361MHz)
Graphics: ATI 5850 1GB GDDR5
Hard Drives: 1 x 500GB, 1 x 1TB
Case: Antec 900
OS: Server 2008 R2 64bit
Da Viksta is offline  
Old 03-30-2008, 08:38 AM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2007
Location: Yorkshire, UK
Posts: 1,693
Send a message via MSN to Vaanish
Default Re: Paging Files?!!

1gb is enough, i run stalker, oblivion, civ 4 with 2gb ram and 1 gb PF and they have never crashed.

also, thanks Redmo0n for the reccomendation
Vaanish is offline  
Old 03-30-2008, 09:27 AM   #25 (permalink)
Techalicious
 
Redmo0n's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Perth, Australia
Posts: 1,566
Send a message via MSN to Redmo0n
Default Re: Paging Files?!!

Np

And @ Da Viksta, you probably don't even need a paging file with 4gb of ram.
__________________

__________________
Back to stay?
Redmo0n is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HijackThis logs for Security Team members only Trotter Viruses, Spyware and Malware 34 01-25-2008 01:13 PM
Running a lil slow Max Power HijackThis Logs (finished) 4 01-02-2008 06:44 PM
New Log enigm@tic HijackThis Logs (finished) 4 12-13-2007 08:45 PM
friends log Static_11 HijackThis Logs (finished) 11 11-25-2007 10:27 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.