overclocking question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2006, 10:03 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 303
Default overclocking question

when you're overclocking your cpu, do you also have to overclock the vid card and ram? I read that the 7800 gt can't be overclocked well
__________________

__________________
Getting a new computer: specs coming soon...
KryptoKnight is offline  
Old 01-21-2006, 10:05 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

overclocking your RAM also overclocks your CPU, unless you use a memory divider.
your video card is independant
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-21-2006, 10:08 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 303
Default

yesss thanks so much!
__________________
Getting a new computer: specs coming soon...
KryptoKnight is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.