Overclocking in progress - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-27-2007, 08:26 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
ApolloIV's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 192
Send a message via AIM to ApolloIV
Arrow Overclocking in progress

Well I've finally had the time to overclock my pc so I figured I'd give you guys an update while I'm sitting here in class, and so far so good. I've got my system to 2.6 and running it stable, also it's running cool, which is pretty nice with just some extra fans. I plan on doing some tweaking tonight so I'll keep you guys posted.
__________________

__________________
CPU: Q6600 2.8ghz for the time being
MOBO: GIGABYTE GA-EP35-DS3L
RAM: G.SKILL 4GB
GPU: VisionTek Radeon HD 4850 512MB
HDD: Barracuda 250GB
PSU: Rosewill Stallion Series RD600N
ApolloIV is offline  
Old 04-27-2007, 11:48 AM   #2 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: Overclocking in progress

what cooling are you using?? nice clocks btw for a a64
__________________

__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 04-27-2007, 04:34 PM   #3 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Overclocking in progress

^^no doubt^^ that is a good overclock so far...keep goin!
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 04-27-2007, 06:53 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
ApolloIV's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 192
Send a message via AIM to ApolloIV
Default Re: Overclocking in progress

Well I tightened the timing on my RAM and it seems to be more stable at 2.5 and it's running like a dream, just wish I had some nicer RAM than I might be able to go a little more. For cooling I just have some extra fans and on a load temps are around 47-50. I've run Prim95 for a couple hours without any errors and i plan on running it all tonight
__________________
CPU: Q6600 2.8ghz for the time being
MOBO: GIGABYTE GA-EP35-DS3L
RAM: G.SKILL 4GB
GPU: VisionTek Radeon HD 4850 512MB
HDD: Barracuda 250GB
PSU: Rosewill Stallion Series RD600N
ApolloIV is offline  
Old 04-27-2007, 10:59 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 367
Default Re: Overclocking in progress

you got 400mhz more to go to beat my OC lol (old one, sold it a while back...)

Click for bigger pic V
__________________
Setup no longer here.... need new one....
xenium is offline  
Old 04-27-2007, 11:13 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default Re: Overclocking in progress

__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 04-28-2007, 12:12 AM   #7 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Overclocking in progress

nasty^
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 04-28-2007, 12:12 AM   #8 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Overclocking in progress

the windows are MOVEAble for a reason...
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 04-28-2007, 12:14 AM   #9 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Overclocking in progress



even nastier.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 04-28-2007, 12:16 AM   #10 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Overclocking in progress

i get 1M @ 45s, i lust for an AMD
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista 939 overclocking help nerdygeek Overclocking and Modding 6 04-21-2007 08:27 AM
Intel 1333 fsb vs the 1066 fsb chips in overclocking dario03 New Systems | Building and Buying 2 04-20-2007 01:08 AM
Overclocking An Intel 810? techsquad Overclocking and Modding 5 04-19-2007 09:17 PM
Overclocking Help on a Sony Vaio VGC-RB50 samuelsteven Overclocking and Modding 1 04-05-2007 05:12 AM
Overclocking on a Non O/C enabled Mobo. Oreo Overclocking and Modding 2 04-02-2007 06:21 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.