overclocking old ati - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-03-2005, 10:27 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default overclocking old ati

i have an old ati rage pro 8mb agp and i wanna overclock it so i can run a few emulatiors a bit smoother. does anyone know of a program that can overclock this card
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Old 05-04-2005, 11:13 AM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

ATI Overclock Utility

http://www.techpowerup.com/atitool/ATITool_0.0.23.exe
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 05-04-2005, 11:28 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

I don't think that will overclock much.
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 05-04-2005, 12:58 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Mr. Switch's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,841
Send a message via AIM to Mr. Switch
Default

you should buy a few ramsinks for the vram and put an 80mm CPU heatsink/fan on it and overclock it to the MAX!!! lol

or you could just fit some standard VGA coolers and than OC it
Mr. Switch is offline  
Old 05-04-2005, 05:04 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

yea ive got a heatsink and itt mod it a bit to put a fan on it but i wont stay on the gpu would tie wraps or something like that work?
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 05-04-2005, 05:59 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Lol buy a 32 MB card for like $20.
__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 05-04-2005, 06:00 PM   #7 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

I bought my 9200SE for $40 and its a 128mb card
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 05-04-2005, 10:31 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 135
Default

shawn will that program work for all ati cards? i have a 9600xt, will it work for that?
__________________

__________________
Pentium 4 630 (3.0ghz)
1 gb PNY DDR2700
ATI 9600XT 128 mb
Hitachi 160 gb
ABIT AS8 Socket T (LGA 775)
bronxblaza117 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.