Overclocking: New Pc Parts! - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-25-2004, 08:15 PM   #31 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 722
Default

The XP2500+ Barton (the one I have) uses exactly the same architecture as the XP3200+ Barton. Really it shouldn't be thought of as different, throw the FSB upto 200MHz on the XP2500+ and you have a XP3200+

You don't even have to change the voltage because they are the same - my XP2500+ hits 2.6+GHz (220 x 12) when I put my Corsair memory in with it with temps of around 48C idle and 55C under load.

Remember, AMD processors are stable upto 70C (99% of the time).
__________________

__________________
[size=0.5]Full Aluminium ThermalTake Case
Asus A7N8X-E-Deluxe
AMD Athlon XP 3200+ *400 FSB* Barton (2.2GHz)
ThermalTake Volcano 11+ Xaser Edition Air Cooling
1024MB Corsair TwinX XMS 3200 (Dual Channel 2x512) 2-3-2-6
256Mb XFX 7800 GS EXTREME
2x WD Raptors (10krpm 8MB Cache) 36.7GB using RAID -0
Video Logic SonicXplosion 5.1 Soundcard
[/size]
Kangaroo is offline  
Old 08-25-2004, 09:42 PM   #32 (permalink)
ICS
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 229
Send a message via AIM to ICS
Default

and mobiles are protected up to 100C
__________________

__________________
AMD 64-Bit 3000+ @ 2.4 skt939
1GB PDR Patriot PC4200 Ram @ DDR535 Dual Channel
*STOCK CPU FAN* + *STOCK VOCORE*
ASUS A8N SLI Deluxe
X2 Chaintech 6600GT SLI (550/1200)
WD Raptor EP (4.5ms seek)
NEC Dual Format DVD-RW +/-
Thermaltake Tsunami
OS: Windows XP Pro v.SP2
ICS is offline  
Old 08-26-2004, 04:21 PM   #33 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 130
Default

oooh, that i didnt know. I didnt even know you can put a mobile athlon into a regular atx mobo. lol
__________________
My blue box:

Gigabyte GA7N400-L mobo
Nforce2 Ultra 400+MCP Chipset
500 Watt Max Power Supply
Athlon xp 2500+ Barton Core
(O.C. @ 2.413ghz)With Stock Fan
Kingston 512Mb DDR PC 3200 Ram
Infineon 512Mb DDR PC 2700 Ram
Running at DDR 400
Sapphire Radeon 9600xt 256mb DDR
(O.C. @ 600Mhz Core/700Mhz Clock)
LiteOn 8x +/- DVDRW Burner
Samsung 16x Max DVD-ROM
Maxtor 40+15 Gb 7200 RPM HDD
Operating System:
Windows xp Pro/Longhorn Mod
overclocker1 is offline  
Old 08-26-2004, 06:24 PM   #34 (permalink)
ICS
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 229
Send a message via AIM to ICS
Default

yeah, it fits both the desktop and the laptops
__________________
AMD 64-Bit 3000+ @ 2.4 skt939
1GB PDR Patriot PC4200 Ram @ DDR535 Dual Channel
*STOCK CPU FAN* + *STOCK VOCORE*
ASUS A8N SLI Deluxe
X2 Chaintech 6600GT SLI (550/1200)
WD Raptor EP (4.5ms seek)
NEC Dual Format DVD-RW +/-
Thermaltake Tsunami
OS: Windows XP Pro v.SP2
ICS is offline  
Old 08-27-2004, 11:56 AM   #35 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 130
Default

Now i wanna buy one.LoL how did you overclock your 2400 to 2.6ghz. Can you actually do that with an amd processor?
__________________

__________________
My blue box:

Gigabyte GA7N400-L mobo
Nforce2 Ultra 400+MCP Chipset
500 Watt Max Power Supply
Athlon xp 2500+ Barton Core
(O.C. @ 2.413ghz)With Stock Fan
Kingston 512Mb DDR PC 3200 Ram
Infineon 512Mb DDR PC 2700 Ram
Running at DDR 400
Sapphire Radeon 9600xt 256mb DDR
(O.C. @ 600Mhz Core/700Mhz Clock)
LiteOn 8x +/- DVDRW Burner
Samsung 16x Max DVD-ROM
Maxtor 40+15 Gb 7200 RPM HDD
Operating System:
Windows xp Pro/Longhorn Mod
overclocker1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.