Overclocking help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-28-2006, 12:40 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 14
Default Overclocking help

Okay i've done alot of research but finally i am writing down. i have intel motherboard from intel and there is no way in **** i can overclock from the bios so obviously i had to use some sort of software. i used ClockGen but it asks me for PLL. i have DG9965WH motherboard and e6300 Core 2 Duo. how can i locate those PLLs on my motherboard
__________________

mohsinkahn is offline  
Old 12-30-2006, 02:28 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 14
Default

i am still awaiting for ur response and help and sorry the motherboard model is DG965wh
__________________

mohsinkahn is offline  
Old 12-30-2006, 05:49 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 85
Default

Intel has a lock on their board bro. You can't overclock. Well just until recently intel announced they made a board for OC'ers but it takes the fun out of it. Like no more math or anything, you just select a preset.
AT2005 is offline  
Old 01-01-2007, 11:16 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 14
Default

i used ClockGen software and i would need more help on PLL. what are these and how can i know which manufacturer's PLL is on my motherboard
mohsinkahn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.