Overclocking graphics card in 40 seconds! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-10-2006, 06:50 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

yeesh. People here sure are fairly dense.

It's not meant to be funny, it's meant to be educational and basically show how easy it is to overclock a graphics card.

Granted it's in his native language and most wouldn't be able to read it and it goes really fast, but it's showing the basics and that's all he's out to do with this video.
__________________

Nubius is offline  
Old 03-10-2006, 07:11 PM   #12 (permalink)
Do work.
 
molsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,177
Send a message via AIM to molsen
Default

then what is there to get? that's how i saw it also... but he made it sound like there was something to "get"
__________________

__________________
http://mattjolsen.tumblr.com
flickr

Intel E8400 @ 3.78ghz
8gb (4x2gb) G.SKILL DDR2 1600 @ 420mhz, 5-5-5-12
ASrock P43Twins1600 (hates RAM dividers)
WD Caviar 500gb + 250gb hdd, 32mb cache
eVGA 7900gs @ 585/1700mhz
OCZ GameXStream 600w PSU
Sound Blaster X-Fi Platinum
Cooler Master Centurion 5 case
molsen is offline  
Old 03-10-2006, 07:49 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 905
Default

He didn't say that he was trying to show people how to OC, he just said he made it for fun. Look at his original post.
cyrax is offline  
Old 03-10-2006, 08:23 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Quote:
Originally posted by molsen
then what is there to get? that's how i saw it also... but he made it sound like there was something to "get"
__________________

reggie_da_man is offline  
Old 03-11-2006, 06:05 AM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: USA
Posts: 162
Send a message via AIM to Nissanspecv04
Default

you all are crazy, thats the best music video ever..... :P
Nissanspecv04 is offline  
Old 03-11-2006, 06:08 AM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
then what is there to get? that's how i saw it also... but he made it sound like there was something to "get"
the heck you talking about man. Nowhere does he state or even imply that there is something to 'get' with this video.

It's overclocking in 40 seconds, nothing more, nothing less. He decided to make the video and posted it.
Nubius is offline  
Old 03-11-2006, 06:32 AM   #17 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
the heck you talking about man. Nowhere does he state or even imply that there is something to 'get' with this video.

It's overclocking in 40 seconds, nothing more, nothing less. He decided to make the video and posted it.
Exactly.
Here's the same video on Google:
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-11-2006, 10:11 AM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

woot woot

I guess overclocking is easy then, though you could have went faster by just right clicking your desktop, going to nvidia display, monitor, clockspeeds
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 03-11-2006, 10:15 AM   #19 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by PZEROFGH
woot woot

I guess overclocking is easy then, though you could have went faster by just right clicking your desktop, going to nvidia display, monitor, clockspeeds
I have that disabled so don't have it in my menu.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 03-11-2006, 10:25 AM   #20 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Im guessing you have the nvidia icon in the tasbar disabled too
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.