Opteron 165+CNPS9500=2.6Ghz - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-01-2006, 03:26 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Ridlyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,920
Default Opteron 165+CNPS9500=2.6Ghz

Im wondering, i plan on building my new comp in a few months, and im wondering if the Opteron 165+Zalman CNPS9500 will reach 2.6Ghz stable.
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by Sylus View Post
Could have been worse, you could have been raped by a clown.
Ridlyn is offline  
Old 02-01-2006, 05:18 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 841
Default

I would think so. That's a top of the line HSF and many people have reported an air cooled 2.6ghz with the Opteron 165. I hope I can receive those results with the Zalman 7000 I'm getting.
__________________

__________________
NathanM is offline  
Old 02-01-2006, 05:25 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

You can never guaruntee what kind of overclock you'll get, but the odds are in your favor. Some guys here try to overclock Athlon 64's and the thing won't allow for more than a 150mhz overclock.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-01-2006, 05:37 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Ridlyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,920
Default

Well i dont know whether to test my luck with the opteron or just buy an X2 4200+ and just not oc.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sylus View Post
Could have been worse, you could have been raped by a clown.
Ridlyn is offline  
Old 02-01-2006, 06:42 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Don't get an X2 4200, it's pointless. If your getting an X2 get either a 3800 or a 4400. The only difference between the 3800 and the 4200 is 200MHz. Which you can easily make up for in an overclock. 4400 however has a 1MB cache on each core vs the 4200 and 3800 with only 512K per core. Also I'm pretty sure that you'll be able to get that Opteron up to 2.6GHz.
__________________

reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.