Omega drivers issues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-25-2005, 04:21 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 40
Default Omega drivers issues

ok i got the ati version of the omega drivers and i get this error "Out of Range" when i restart/start my pc. my specs are below. i researched the error and some people will just get it out of the blue and people says it has something to do with your moniters frequency settings but i messed with it and nothing seems to work. but its only when i start for the first few times (i have to keep restarting and restarting until it gets to my windows login screen. its very annoying but these omega drivers perform much better than catalyst drivers. i am open to suggestions cuase this really sucks. also my OC doesn't make a difference cuase ive tried with defualt clock speeds. (that includes my CPU)
__________________

__________________
P4. 3.4ghz
Ultra heatsink&fan
ASUS P4P-800 Deluxe
74 gig Raptor HD
1GB Corsair Dual Channel XMS TWINX 2-2-2-5
Radeon X850XTPE AGP OCed to 579/600
Creative Sound Blaster Live 5.1 CH
ASPIRE X-Superalien Series Case
ASPIRE 500 Watt PSU
Sony Internal 16X DVD+/-R / Double Layer/DVD+/-RW Drive
Logitech X-530 5.1 Surround Sound
Planar PX191 19\" LCD Monitor

3DMARK05 Score: 6296
-[ZoU]-Kronos is offline  
Old 03-25-2005, 05:07 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

try starting in safe mode and setting the resolution to your normal resoulution.
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 03-25-2005, 05:43 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 40
Default

it is my normal resolution (1280 X 1024) anything else?
__________________
P4. 3.4ghz
Ultra heatsink&fan
ASUS P4P-800 Deluxe
74 gig Raptor HD
1GB Corsair Dual Channel XMS TWINX 2-2-2-5
Radeon X850XTPE AGP OCed to 579/600
Creative Sound Blaster Live 5.1 CH
ASPIRE X-Superalien Series Case
ASPIRE 500 Watt PSU
Sony Internal 16X DVD+/-R / Double Layer/DVD+/-RW Drive
Logitech X-530 5.1 Surround Sound
Planar PX191 19\" LCD Monitor

3DMARK05 Score: 6296
-[ZoU]-Kronos is offline  
Old 03-26-2005, 04:55 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 40
Default

aw come on... someone help me out!
__________________
P4. 3.4ghz
Ultra heatsink&fan
ASUS P4P-800 Deluxe
74 gig Raptor HD
1GB Corsair Dual Channel XMS TWINX 2-2-2-5
Radeon X850XTPE AGP OCed to 579/600
Creative Sound Blaster Live 5.1 CH
ASPIRE X-Superalien Series Case
ASPIRE 500 Watt PSU
Sony Internal 16X DVD+/-R / Double Layer/DVD+/-RW Drive
Logitech X-530 5.1 Surround Sound
Planar PX191 19\" LCD Monitor

3DMARK05 Score: 6296
-[ZoU]-Kronos is offline  
Old 03-26-2005, 05:00 AM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

go into safe mode and uninstall the drivers
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.