*The Official Tech-Forums 3DMark06/03 Rankings* - Page 306 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-23-2008, 07:51 PM   #3051 (permalink)
 
patonb's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: In Gov't Regulated Cubical
Posts: 9,745
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

I was running 2 gpus till the 8600 1.15 issue, but yha,

8800gt sc getting 5-6K
8600gts ssc getting 1.7k
1 cpu getting 2-300
__________________

__________________
Foldie = i5 6600kMSI Z170A M5 EVGA 970 SC Corsair H100 Corsair hx520 2x8gb GSkill Corsair 650D
Woohoo = L5639 @3.1Ghz EVGA SR-2 gtx 260-216 Hyper 212+ Corsair 1050hx 6x2gb Corsair XMS3 Blackhawk Ulra
Alienware 18 - SLI 770M 4700mq 16Gig

patonb is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 06:32 PM   #3052 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

20410 l poizen22 l Q6600 @ 3.9ghz 8800gts 512mb sli @ 800/1050 l xp32 bit ORB - World of Performance

__________________

__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 06:35 PM   #3053 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

Fission did not mail eh? (Mission Failed did not happen) lol

Adding now
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 06:42 PM   #3054 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

if i can get a 4.0 i might take over noss old score.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 06:47 PM   #3055 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

did you set the control panel to performance??
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 09:41 PM   #3056 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

nope, but i was using xp. not server 08. its the default settings. with the pci-e bus at 130.
__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 09:49 PM   #3057 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

i needa try changing my pci bus, havent tried that yet

didnt even try changing nvidia control panel to performance either
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 10:29 PM   #3058 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

Quote:
Originally Posted by Poizen22 View Post
nope, but i was using xp. not server 08. its the default settings. with the pci-e bus at 130.
well set it to performance that should get you higher.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 10:43 PM   #3059 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

didnt you blow up your mobo running the pcie bus too high?
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 11:03 PM   #3060 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06/03 Top List

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
didnt you blow up your mobo running the pcie bus too high?
no it turned otu to be the crap *** ram i had, im down to 1 good 1gb stick of crucial. im gonna try to shoot for 21k ive herd of people going up to 160 on the pci-e bus for 3dmarks 06. also can a mod ad my orb link, i did have it atached looks like vern forgot it.
__________________

__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
just to say hi to everyone on the Tech forums!! mAfia_boy New Member Introductions 4 12-30-2009 07:07 PM
Tech Forums Steam Community - Please add DoMiNaT0R_99 or murdocsvan murdocsvan PC Gaming 129 09-02-2008 12:20 PM
Tech Forums Team Fortress 2 Game Oreo PC Gaming 13 10-30-2007 12:58 PM
tech forums drift team Poizen22 Microsoft XBox 4 07-28-2007 07:56 AM
The firepower of Tech Forums. Kharn Off Topic Discussion 12 07-26-2007 01:29 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.