*The Official Tech-Forums 3DMark06/03 Rankings* - Page 176 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-05-2008, 04:23 PM   #1751 (permalink)
Master Techie
 
synergy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: 15 Hive
Posts: 2,284
Send a message via MSN to synergy Send a message via Yahoo to synergy
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

3DM06 won't run in Vista because of DX10. I tried and got all sorts of DX errors. Guess I have to wait for 3DM Vantage. It sucks too because with Vista x64 I can use 4gb of RAM and probably get a better score...assuming 3DM utilizes more memory.
__________________

__________________
i7 2600K | TRUE 120 w/ Xigmatek XLF-F1253 | Asus Sabertooth P67 | 16 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
EVGA GTX 560Ti | 256 GB Plextor M3 SSD |80 GB Intel X25-M SSD | Corsair Graphite 600T
Coolermaster Purepower 850W | Samsung 25.5" 1920x1200 | Windows 7 Pro 64-bit


HTPC: AMD FX-4100 3.6 GHz | Gigabyte GA-880GM mATX w/ ATI Radeon HD 4250 | 8 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
LG Blu-Ray/HD-DVD ROM + DVD RW | 60 GB OCZ Vertex SSD | WD Caviar 1 TB | Antec Veris Fusion Black HTPC Case
Logitech diNovo Edge KB | Win7 Pro 64-bit
3dMark06 23,159 | 3dMark Vantage 23,579 | TF2 Stats Page | BC2 Stats | BF3 Stats
MCSE (SharePoint 2013), MCITP & MCTS (SharePoint 2010), CIW
synergy is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 04:27 PM   #1752 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by synergy View Post
3DM06 won't run in Vista because of DX10. I tried and got all sorts of DX errors. Guess I have to wait for 3DM Vantage. It sucks too because with Vista x64 I can use 4gb of RAM and probably get a better score...assuming 3DM utilizes more memory.
?
wat do you mean it wont run on vista?
i use to have vista ult 64bit and got a3dmarks score.
__________________

__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 04:29 PM   #1753 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Location: Texas
Posts: 1,164
Send a message via AIM to ThirdLeft152
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

i can't get 3dmark06 to run in vista either. i keep getting video driver errors and all sorts of other crashes.
__________________

My gaming rig:
ASUS P6T | i7-920 D0 @ 4.0GHZ - 1.25v w/ H50
GTX 460/768MB (750/1500/2000) | 12GB Corsair DDR3-1600 @ (8-8-8-24)
2 x PS-100 32GB SSD Raid 0 | 4 x WD 750GB Raid 5 | Corsair 620HX
Asus 21.6" LCD (1080p) | LG 32" TV (1080p)
Logitech G15 | Logitech MX518 | Logitech MX1100 | Razer Mamba
Heatware | http://www.heatware.com/eval.php?id=59417
ThirdLeft152 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 04:33 PM   #1754 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by ThirdLeft152 View Post
i can't get 3dmark06 to run in vista either. i keep getting video driver errors and all sorts of other crashes.
is this recent or what?
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 05:14 PM   #1755 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

3dmark06 works fine on vista. Something else is teh problem. Also 4gb wont get you a better score.
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 08:12 PM   #1756 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by gurusan View Post
3dmark06 works fine on vista. Something else is teh problem. Also 4gb wont get you a better score.
did yuo just upgrade or what?
i remember u having a 3850...
and how did you wc your ram?
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:21 PM   #1757 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by krazyq
and how did you wc your ram?
It's rare that people watercool their memory. I'm pretty sure he meant his CPU, or system overall. Like CPU, GPU, etc.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2008, 03:33 AM   #1758 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

I upgraded to a 8800GTS 512mb, but TBH it wasn't much of an upgrade. I even voltmodded it and clocked it to 880/2250 core/shader.....it was only a little faster than my 3850pro in pretty much all the games I played except for Crysis...(which I don't play at all). So I just sold the card and I'm back with my 3850pro and it's doing great.

As for watercooling, I didn't watercool my memory.....there's really no point to that. Just my cpu/gpu.....but also my sig is old and needs to be updated because I'm back to air now.
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2008, 10:52 AM   #1759 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by gurusan View Post
I upgraded to a 8800GTS 512mb, but TBH it wasn't much of an upgrade. I even voltmodded it and clocked it to 880/2250 core/shader.....it was only a little faster than my 3850pro in pretty much all the games I played except for Crysis...(which I don't play at all). So I just sold the card and I'm back with my 3850pro and it's doing great.

As for watercooling, I didn't watercool my memory.....there's really no point to that. Just my cpu/gpu.....but also my sig is old and needs to be updated because I'm back to air now.
well, a 3850 will pretty much play 99% of current games maxed out, over 60 fps at a standard widescreen res of 1680x1050, maybe not with AA maxed out, but that's not incredibly important - I think what sets apart a 3850 and anything more expensive is how long you'll keep the card for... but TBQH... any true enthusiast goes through at least two cards every few months, so gpu future-proofing isn't really an issue, I guess it's just a matter of having a powerful card in the short-run, if you're a hardcore type, but if you're thinking budget-wise, a higher-end card means you won't be upgrading for a while..

and as I have so demonstrated, my GTS benchmarks deliciously with the proper voltmodding if I replace my B3 soon with a ~$220 discounted G0 (when Q9450 comes out), maybe I can hit 4.0GHz and I can hit the 18K mark

btw, I never knew that you voltmodded your GTS, d'you do the pencil mod for vmem too?
__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2008, 11:49 AM   #1760 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

What size monitor are you using that you saw no gains on a GTS512 guru?
__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
just to say hi to everyone on the Tech forums!! mAfia_boy New Member Introductions 4 12-30-2009 07:07 PM
Tech Forums Steam Community - Please add DoMiNaT0R_99 or murdocsvan murdocsvan PC Gaming 129 09-02-2008 12:20 PM
Tech Forums Team Fortress 2 Game Oreo PC Gaming 13 10-30-2007 12:58 PM
tech forums drift team Poizen22 Microsoft XBox 4 07-28-2007 07:56 AM
The firepower of Tech Forums. Kharn Off Topic Discussion 12 07-26-2007 01:29 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.