*The Official Tech-Forums 3DMark06/03 Rankings* - Page 165 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-23-2008, 03:26 AM   #1641 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by jseber1982 View Post
geez nosboost. how in the world did ya hit 3.9 on air? I have the thermalright ultra120 extreme and i cant get above like 3.5 or so. Maybe i didnt have enough voltage. with the phase i was hittin 1.68 volts. havnt tried that high on here yet

I also have the thermalright Hr-03s on my graphics cards. Havnt tried a voltmod yet on these. Heck i havnt done it on a card in a long time. any good guides?hehe

Eh i dont even have the phase anymore. Sold it and bought my wife and me a wii for christmas.
for a 3dmark run.. i think i had something that of 1.5v.. something around there... you're stuck w/ a nasty b3 stepping which is why you're so held back on oc'ing... i'm glad i didnt choose to go w/ the qx6700.. i had the chance to but took the q6600 instead just for the g0 stepping..

i've had a 4.12ghz run also.. but i was running about 1.6v on air, and it was scary, was only able to run super pi.. then never tried again after....

you should sell your qx6700 for some cash.. something that of 400 dollars and pick up a q6600, and then you even got some left over cash for something else

and also your mobo is probably a cause too.. i don't think when you bought yours the A1 revisions were even out yet? that could be another difference...
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 02:04 AM   #1642 (permalink)
Ultra Techie
 
Black Falcon 921's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Cypress, Texas
Posts: 562
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

16364 |Black Falcon 921 | Q6600 @ 3.1GHz | 8800GT SLI 512 @ 700/1000 | Vista 64


ORB - Compare




Just messing around should be a little higher later on, cpu not nearly overclocked as much as it could be.....
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Black Falcon 921 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 03:57 PM   #1643 (permalink)
lolwut?
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,139
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

i didnt purchase 3dmark06, but here are my results:
14,259 | Taintedplay | [*COLOR=blue]Q6600 at 3.3GHz[/COLOR*] | [*COLOR=SeaGreen]8800GT 512 @ 680/950[/COLOR*] | Win XP 32bit | ORB - Result Analyzer

__________________
| Taintedplay | Q6600 | evga gtx 260| XP 32bit
taintedplay is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 04:06 PM   #1644 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

You don't need to purchase it, as the majority of the scores here, aren't.

Updated.

Next time, post like this please:

14,259 | Taintedplay | [*COLOR=blue]Q6600 @ 3.3GHz[/COLOR*] | [*COLOR=SeaGreen]8800GT 512 @ 680/950[/COLOR*] | Windows version | ORB - Result Analyzer

And the link is set to private, so we can't see the proof.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 04:27 PM   #1645 (permalink)
lolwut?
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,139
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

I did all the changes you said, but i couldn't figure out how to make the link to public. I just got home from a lan party, so that could be why lol
__________________
| Taintedplay | Q6600 | evga gtx 260| XP 32bit
taintedplay is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 01:40 AM   #1646 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

what, nickm beat me by 15 points..... man, I don't wanna fight this thing back to 2.7ghz though.... Well, this weekend maybe I will give it a try.
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 02:56 PM   #1647 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by NosBoost300 View Post
for a 3dmark run.. i think i had something that of 1.5v.. something around there... you're stuck w/ a nasty b3 stepping which is why you're so held back on oc'ing... i'm glad i didnt choose to go w/ the qx6700.. i had the chance to but took the q6600 instead just for the g0 stepping..

i've had a 4.12ghz run also.. but i was running about 1.6v on air, and it was scary, was only able to run super pi.. then never tried again after....

you should sell your qx6700 for some cash.. something that of 400 dollars and pick up a q6600, and then you even got some left over cash for something else

and also your mobo is probably a cause too.. i don't think when you bought yours the A1 revisions were even out yet? that could be another difference...

Yea i got this mobo right when it came out... same with the cpu. I know the cpu is capable of 4.7ghz@1.68volts,,, cause i had it running on my phase cooler. I guess you could call it stable. I would boot the machine up
and it would start at about negative 70 celsius.... within 30 minutes it would heat up to 0 which is bad.

Was doing some testing last night on overclocking by multiplier compared to fsb. I had it running at 3.5 from the multiplier and then tried it with the fsb instead.. the difference was about 1.5k in 3dmark, pretty impressive i think. In the bios i got the fsb up to 1400. didnt try any higher yet. I barely hit 18,000, havnt done anything with the graphics cards yet

I have been out too long.. what is the stepping thing? i always thought that was the fsb\mem ratio. just tried googling it and didnt find what i was looking for.
jseber1982 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 02:58 PM   #1648 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

its revision

its like a revision of the chips and enhancements are made such as b2 to b3, no erratum bugs (for Phenom) and from b3 to g0, its more oc'able, less power hog
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 03:15 PM   #1649 (permalink)
Enterprise SCCM\SCOM
 
jseber1982's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Atlanta, Ga
Posts: 904
Send a message via ICQ to jseber1982 Send a message via AIM to jseber1982 Send a message via Yahoo to jseber1982
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

would it really be worth it trade in my qx6700 for a q6600? Then i wont have the multiplier. Once i do that and oc from the fsb... i can adjust the fsb\mem ratio right? or will that be locked too
jseber1982 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2008, 03:29 PM   #1650 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

The Q6600 will just have a locked multiplier. That's it.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
just to say hi to everyone on the Tech forums!! mAfia_boy New Member Introductions 4 12-30-2009 07:07 PM
Tech Forums Steam Community - Please add DoMiNaT0R_99 or murdocsvan murdocsvan PC Gaming 129 09-02-2008 12:20 PM
Tech Forums Team Fortress 2 Game Oreo PC Gaming 13 10-30-2007 12:58 PM
tech forums drift team Poizen22 Microsoft XBox 4 07-28-2007 07:56 AM
The firepower of Tech Forums. Kharn Off Topic Discussion 12 07-26-2007 01:29 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.