*The Official Tech-Forums 3DMark06/03 Rankings* - Page 136 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-22-2008, 02:24 AM   #1351 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

ah 1.55.. no wonder!!!
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2008, 05:58 AM   #1352 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by krazyq View Post
hey b1, i was gonna do some more oc and then write out the whole format but other things came up.
thanks though and sorry for the trouble.
I was actually stable at 3.6 ghz for more than usual bt the temps went toooo ghigh. one of the core got to 70 withing 5 mins so i just stopped it. my window was open so it was freezing cold in my room, i even had the side panel door open.
i coudlnt get a stable 3dmark run past the cpu test with my cpu at 3.8, might raise more volt and try again when i et time.
Quote:
Originally Posted by krazyq View Post
i had my cpu volt at 1.55, mch and fsb at +.01.I got the tuniq120 and my case is cooler master 690.,
Your MCH and FSB should be at +0.2v for that speed.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2008, 09:02 AM   #1353 (permalink)
krazy Techie
 
krazyq's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Minnesota
Posts: 8,059
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
Your MCH and FSB should be at +0.2v for that speed.
well then i guessi should find a way to have my case stay cooler.
might cut out the honecomb or whatever you call it for max airflow and add another case fan.
__________________
Intel Core i5-4670K
ASRock Z97 Anniversary
8 GB G.SKILL Ripjaws
MSI GTX 1070 Gaming X
Sandisk Ultra II 960GB + Samsung 850 EVO 500GB + 2TB + 1TB WD Black
Samsung Note 8
2TB White PS4 Pro, PS3, Switch & New 3DS XL
65" LG OLED C7P
BenQ 27" XL2720Z
krazyq is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2008, 12:04 PM   #1354 (permalink)
Master Techie
 
synergy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: 15 Hive
Posts: 2,284
Send a message via MSN to synergy Send a message via Yahoo to synergy
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by Twizted_3kgt View Post
15,557| TwIzTeD_3kGt | Q6600 @ 3.51GHz | 8800GT 512 @ 760/1080 | XP 32bit | Futuremark - ORB - Result Analyzer

Found my cards limit. For the next update.
Man....I pushed mine to 1020 a couple times and one of my cards crapped out. I had to RMA it. Also, this RAM is ****! I had better OCs with my 800 MHz RAM than this 1150 stuff. I can't even run 4gb because it throttles the speeds back to 627 MHz.
__________________
i7 2600K | TRUE 120 w/ Xigmatek XLF-F1253 | Asus Sabertooth P67 | 16 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
EVGA GTX 560Ti | 256 GB Plextor M3 SSD |80 GB Intel X25-M SSD | Corsair Graphite 600T
Coolermaster Purepower 850W | Samsung 25.5" 1920x1200 | Windows 7 Pro 64-bit


HTPC: AMD FX-4100 3.6 GHz | Gigabyte GA-880GM mATX w/ ATI Radeon HD 4250 | 8 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
LG Blu-Ray/HD-DVD ROM + DVD RW | 60 GB OCZ Vertex SSD | WD Caviar 1 TB | Antec Veris Fusion Black HTPC Case
Logitech diNovo Edge KB | Win7 Pro 64-bit
3dMark06 23,159 | 3dMark Vantage 23,579 | TF2 Stats Page | BC2 Stats | BF3 Stats
MCSE (SharePoint 2013), MCITP & MCTS (SharePoint 2010), CIW
synergy is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2008, 08:08 PM   #1355 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

15,754| TwIzTeD_3kGt | Q6600 @ 3.69GHz | 8800GT 512 @ 760/1080 | XP 32bit | Futuremark - ORB - Result Analyzer

Decided to put as much voltage as I could to my CPU (1.55v), squeaked this out. I think this is the last run i'll be making. Wheres the rest of the single 8800GT OC'ers out there?

*edit*
Hey I just realized I have my video settings set to "High Quality", think it's worth it to set it to "High Performance" and redo my suicide run?
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2008, 10:00 PM   #1356 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by Twizted_3kgt
Hey I just realized I have my video settings set to "High Quality", think it's worth it to set it to "High Performance" and redo my suicide run?
That might bump up the score, but I don't think by much.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2008, 10:14 PM   #1357 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: NY, USA
Posts: 771
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by b1gapl View Post
That might bump up the score, but I don't think by much.
Yeah you're probably right, I don't like suicide runs anyway.
__________________
  • AMD FX 8350 Black Edition
  • XFX R9 390 8GB
  • 16GB (8x2) GSKILL DDR3 1866mhz
  • GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+
  • Aspire X-Plorer Silent Case
  • PC Power & Cooling Silencer 610W Continuous
  • 180GB Intel 520 SSD
  • Vizio 32" TV (1920/1080)/Acer P221W 22" Widescreen LCD (1680/1050)
Twizted_3kgt is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 01:20 AM   #1358 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Just installed fresh copy of XP64 on a brand spanking new 500 Gig drive. All drivers up to date.... Running ATI 8.1 drivers, but ORB STILL says that it is non-verified drivers or whatever.... not running anything like ATI Tool yet even.... getting annoying....

Ran a 6184 - Futuremark - ORB - Result Analyzer
__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 01:52 AM   #1359 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

Quote:
Originally Posted by Ethereal_Dragon View Post
Just installed fresh copy of XP64 on a brand spanking new 500 Gig drive. All drivers up to date.... Running ATI 8.1 drivers, but ORB STILL says that it is non-verified drivers or whatever.... not running anything like ATI Tool yet even.... getting annoying....

Ran a 6184 - Futuremark - ORB - Result Analyzer
Try the omega drivers, they dont give me that message.
__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 02:33 AM   #1360 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default Re: The Tech Forums Official 3DMark06 Top List

What do you mean omega drivers? You do know I am using an ATI X1950XT, right?
__________________

__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
just to say hi to everyone on the Tech forums!! mAfia_boy New Member Introductions 4 12-30-2009 07:07 PM
Tech Forums Steam Community - Please add DoMiNaT0R_99 or murdocsvan murdocsvan PC Gaming 129 09-02-2008 12:20 PM
Tech Forums Team Fortress 2 Game Oreo PC Gaming 13 10-30-2007 12:58 PM
tech forums drift team Poizen22 Microsoft XBox 4 07-28-2007 07:56 AM
The firepower of Tech Forums. Kharn Off Topic Discussion 12 07-26-2007 01:29 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.