OCZ Platinum EL 4x1024 MB Overclock Limit? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-15-2005, 10:55 PM   #21 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,293
Default

Sorta like that guy who works for Asus but has an MSI card.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 12-15-2005, 11:16 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

I worked for pizza hut but liked.....oh....wait...yeah I liked pizza hut, nevermind.....

::goes back to downloading torrents::
__________________

Nubius is offline  
Old 12-16-2005, 12:32 AM   #23 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 226
Send a message via AIM to turboFX55 Send a message via Yahoo to turboFX55
Default LMAO

OH yeah sure, I have changed my story, HOW? oh so i leave out some details, that makes me a fraud! LOL I have been owned, LMAO sure ok i have been owned, like that means anything coming from somelike you........ AND yes they do give out beta copys, and when did I say that this is not a beta copy? AND so what if I like AMD, what that is a crime now? let me ask you this, when you all built your amd systems, why did you not go with intel, faster core clocks for the same price? hmm, i think it is because YOU LIKE AMD, and so do I. Just because i work for them makes me a poster child? this is great, love when people just like to talk alot of crap. If it were my choice i would work for AMD in sunnyvale, EXCEPT they are currently laying people off, SO where do you all folks work at? wendys, oh thats right pizza hut. hey p.p. mguire intel needs a msdn to get copys of software from microsoft, and i did not say i had one, i have the access to one, so let me change my story once more!! instead of giving other people crap why dont you just work on the positive and try to help, not cause flames.
turboFX55 is offline  
Old 12-16-2005, 07:01 AM   #24 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

LoLoLoLoLolOol, this thread is going to be closed soon :freak:
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 12-16-2005, 07:09 AM   #25 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

whether turboFX55 is lying or not, does it really matter?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-16-2005, 02:30 PM   #26 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
oh thats right pizza hut
nah I used to

Dont try changing my story too!





[SARCASM]
Nubius is offline  
Old 12-16-2005, 03:33 PM   #27 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 183
Default

Some threads are just meant for entertainment.
__________________
ASUS A7N8X-E Deluxe
AMD Athlon XP 3200+
Zalman CNPS7000B-Cu
OCZ 1GB Platinum PC3200 Rev2 Dual Channel
ATI Radeon 9800 Pro
Enermax Noisetaker 485W
2 x 80GB SATA Maxtor Diamondmax 10 on RAID 0
shenlingstyle is offline  
Old 12-16-2005, 07:04 PM   #28 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,293
Default

Quote:
let me ask you this, when you all built your amd systems, why did you not go with intel, faster core clocks for the same price? hmm, i think it is because YOU LIKE AMD
Its more like faster core clocks for an insanely high price when the slower cheaper AMD outperforms it and when you OC on your stock cooling you outperform it more. Did i mention Intels are hotter to?
Quote:
Just because i work for them makes me a poster child?
I never said that, just think its funny that you work for INtel and have an AMD. FIgured if you work for them youd get a free INtel or something.
Quote:
SO where do you all folks work at
Work for my dad and work at EB games.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 12-18-2005, 07:45 AM   #29 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 226
Send a message via AIM to turboFX55 Send a message via Yahoo to turboFX55
Default CHECK THIS S#@& OUT!!!!!

OK this should end this argument once and for all. I found out why i can run 6 gigs of ram. I remember seeing this in a magazine. it is in september issue of MAXIMUM PC. SO I was not wrong, but that kind of lets me down, that my copy of xp is not special.
In therory since I have 4 cpu cores, I should be able to run 16 gigs.:freak::freak::freak: SO now i know why i have a dual opti system!:drool:SO for all you single proc users, time to move in to the future. SO I am sorry for any thing that was said, but i stand right in what I said, and just little advise, dont jump down someones throut, for something that you do not know! Have fun kiddies, and intill next we meet!
turboFX55 is offline  
Old 12-18-2005, 11:42 AM   #30 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: Canada
Posts: 3,790
Default

I never suggested that Windows x64 didn't support more than 4GB of memory and I specifically mentioned that earlier...but my point still stands that 32 bit registers CANNOT address more than 4GB of memory and THERE IS NO GETTING AROUND THIS

Therefore:

Quote:
I.E. DVD Shrink, bullet proof ftp, etc...Comes in very handy when playing games like bf2, fear, etc.
DVD Shrink - 32 Bit
Bulletproof FTP - 32 Bit
BF2 - 32 Bit
FEAR - 32 Bit

The only thing that can actually address your 6GB of memory is your OS, and I highly doubt x64...even as bad as it may be...will ever need 6GB to operate

Simple math:
2^32 = 4GB
2^64 = Roughly 17,000,000,000GB

Either way, I don't care where you work or what you're running...I'm here to educate and that's all, not argue over trivial stuff like this
__________________

__________________
Intel C2D E6320 / AMD Athlon X2 3800+
Gigabyte 965P DS3 / DFI nF4 Ultra-D
2GB OCZ Gold PC2-6400 / 2GB OCZ Gold PC4000
eVGA 8800GTS 320MB / eVGA 6800GS 256MB
150GB Raptor / 74GB Raptor
2x500GB / 320GB
OCZ GameXStreme 850w / OCZ StealthXStream 600w
gaara is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.