OCZ DDR1 massive overclock - DDR772 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-25-2005, 04:13 PM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default OCZ DDR1 massive overclock - DDR772

http://www.ocztechnology.com/i/hof/b/762cpuz1.jpg - Pics


http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23886 - More info



Man that's incredible stuff. They are basically saying that DDR1 still has a good life span. So perhaps the jump to DDR2 has been quite premature?
__________________

Nubius is offline  
Old 02-25-2005, 06:13 PM   #2 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default

Well i think DDR2 is redicoulus righ tnow and im not even gonna comment on DDR3. I think that technology is at a standstill.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-25-2005, 07:11 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 296
Default

thats why AMD still hasnt gone over to DDR2. Amd sees potential in technologies that Intel throws away.
__________________

AMD Athlon 64 3200+ \"Venice\"
ASRock 939Dual-SATA2
2GB OCZ Platinum DDR400
eVGA 256mb 6800GT
ANTEC 430watt TruePower 2.0
WD 160GB 8MB cache HDD
NEC 16x Dual Layer DVD+/-RW
xteam02001 is offline  
Old 02-25-2005, 08:20 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Yeah plus the article that 4W4K3 posted in another thread regarding the AMD64 OC'ing was saying OC'ing an Intel is boring, whereas AMD can takes weeks to perfect your systems OC
Nubius is offline  
Old 02-26-2005, 04:25 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

O yea i want that stuff
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 02-26-2005, 04:26 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 943
Default

for some reason i think that might be better than my value ram
__________________
AMD 64 939 3200+@2.7ghz
ASUS A8N-SLI DELUX htt@270X5
Segate 120gig SATA
1gig PC3200 Geil Value Ram Duel Channel@ddr480 3-3-3-8
Gigabyte 6600GT-PCI-E@580/1.3
Sh0r_ty is offline  
Old 02-26-2005, 12:28 PM   #7 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default

for some reason lol?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-26-2005, 12:32 PM   #8 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

Did y'all catch the info on dual-core memory?

http://www.tomshardware.com/hardnews...25_114831.html

While it is DDR2, and will be aimed at servers and the like, it is still a picture of what will be coming down the pike before too long.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-26-2005, 12:56 PM   #9 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default

we cant even use DDR2 to its full potential and they are already coming out w/ a new design? Thats just stupid.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-26-2005, 05:19 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

good lord, $3900 for a sample unit of that stuff.

But yeah it's ridiculous. the whole point of that OCZ OC is to prove that DDR1 still has room to be pushed further.
__________________

Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.