Ocing my GForce 6800gt 256mb Question . STandard 2d or Performance 3d? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-22-2004, 11:32 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

yeah neither have I as I'm not running 2.7GHz and don't just have one 256mb stick of PC2700

The OC was completely stable, but ehh I don't know, didn't like my Vcore sitting up at 2.05 constantly, I like it better at 2.5 with 1.875 Vcore for lower temps and just less strain.
__________________

Nubius is offline  
Old 11-22-2004, 11:36 PM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

hey nubius i think thats for the other pagelol!!!
__________________

Nvidia fan boy is offline  
Old 11-23-2004, 12:03 AM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

::in 1920's gangster voice:: Nah you didn't see nuttin kid! Now get outta here!
Nubius is offline  
Old 11-23-2004, 12:11 AM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

lol, EMBARRASSING(in gangster mexican voice)! BTW you prolly wont know what im talking about cause its a thing from my school.
Nvidia fan boy is offline  
Old 11-23-2004, 10:45 AM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 65
Default

Yesterday i scored a 11950 in 3dmark03 hows that with my system specs? and thats without my card overclocked.
__________________
My Specs:
ProBaller25 is offline  
Old 11-23-2004, 06:59 PM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

Thats good but i think youcan make it a little higher. more like 13k.
Nvidia fan boy is offline  
Old 11-23-2004, 09:14 PM   #17 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 65
Default

for some reason at this point ithink that my cpu and ram is limiting what my graphics card can really do but i could be wrong.. I was hoping to be able to run cs source with no problems but it still doesnt run wicked good. My fps skips around alot. but its weird i can play doom3 on ultra setting's and have no problem's. So it almsot makes me belive that its the SOURCE ENGINE is just wicked bugy sence its so new but i could be wrong there 2. Also i overclocked my card a little CORE= 395 Memory=1100 not sure if ill go any higher for the time being.
__________________
My Specs:
ProBaller25 is offline  
Old 11-23-2004, 09:48 PM   #18 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 515
Send a message via AIM to Nvidia fan boy
Default

W/ your sys you should be able to run just about anything pretty good. I dont think its the source. I think what you need to do is, get the latest drivers for ecerything, end all BG programs, and defrag your HD. thats all i can think of for now
__________________

Nvidia fan boy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.