OC my AM2 X2 3800+ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-20-2006, 03:04 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
BennyV04988's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,835
Default

Bingo...thats what i don't know about. lol
__________________

__________________
3DMARK VANTAGE: 11,500
GPU: MSI GTX 260 @ 650MHz/1175MHz
CPU: Intel E6750 @ 3.4GHz/1.33v/60c
HSF: Arctic Cooling Freezer 7 Pro
MOBO: MSI P6N SLI-FI 650i
RAM: G.SKILL 3x1GB DDR2 800
SND: Creative Audigy 4
SPK:Logtech X-540s
MOS: Logitech MX600 Wireless Laser
LCD: HANNS-G 28" Widescreen
BennyV04988 is offline  
Old 08-20-2006, 08:27 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Not much different to be honest, once up to high just go to the next highest divider....
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 08-20-2006, 11:33 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

Quote:
Originally posted by Pepsiboy700
Yeah I was like wtf. 5-10mhz intervals with 30 minutes priming each?!?!? I went by 50mhz intervals and primed for 1 hour on a slow day but hey its your cpu, you can do whattever you like. Lol
Then you didn't overclock correctly...

1 hour is definitly not enough to check for stability.

But hey, it's your CPU..you can do whatever you like.
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 08-21-2006, 12:40 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

1)Forgot to mention then after that day of oc'ing I primed it for 24hrs, that enough for you?
2)Old Celeron, wasnt even mine....




Quote:
Originally posted by CrazeD
Then you didn't overclock correctly...

1 hour is definitly not enough to check for stability.

But hey, it's your CPU..you can do whatever you like.
__________________

Pepsiboy700 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.