OC 2500 help! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-05-2004, 06:12 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 171
Default

when someone says the CPU is locked they are reffering to the multiplier. you can still change the FSB.
__________________

__________________
<center>
Pentium 4 2.8 with M0 stepping.
Only air cooling tho
<br>
<a href=\"http://www.extreme64.com\"><b>Extreme64.com</b></a>
<br>
<a href=\"http://arc.aquamark3.com/arc/arc_view.php?run=1152343400\">Aquamark03</a></center>
domwells is offline  
Old 06-05-2004, 11:21 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 33
Default

Quote:
Originally posted by domwells
when someone says the CPU is locked they are reffering to the multiplier. you can still change the FSB.
so you can only change the FSB and vcore?
__________________

igotyofire is offline  
Old 06-05-2004, 09:29 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Default

It all depends on your motherboard as well for your multiplier. I knw INTEL tries as hard a sthey can to lock there multiplier.
__________________

intratech is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.