Nvidia Takes 30K to 3DMark06 - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-20-2008, 07:18 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

I was just joking around, but I'm curious what the highest 3Dmark score could be with a phenom build?
__________________

__________________
PROJECT WOLFDALE<br><br>GIGABTE GA-P35-DS3L (Rev. 2)<br><br>Intel Core 2 Duo e8400 "Wolfdale" 3.66Ghz<br><br>2X512MB Patriot Extreme - 1X1GB Mushkin<br><br>BFG 8800GT OC<br><br>Antec Nine Hundred
LeftEyeBlind is offline  
Old 01-20-2008, 07:42 PM   #22 (permalink)
MetalHead Techie
 
Join Date: Jun 2007
Location: Minnesota
Posts: 2,912
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

not as good
__________________

__________________
Proc Intel 2500k
Video XFX 6950 1Gb
Display 22'' Monitor Chemei 5ms RT, 800:1 CR
Mobo Biostar Z68A+
Mem 4 gb PNY DDR3 1600
Case afk
Sound Logitech z-5300e 5.1 + Razer Orca's + Creative Soundblaster Audigy SE
PSU Corsair 520hx
OS Windows 7 64-bit
Cooling Corsair H60 Liquid Cooling
HDD Hitachi 1Tb
Invisible is offline  
Old 01-20-2008, 07:47 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
LeftEyeBlind's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: America
Posts: 482
Send a message via MSN to LeftEyeBlind
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

So its like 29,999?
__________________
PROJECT WOLFDALE<br><br>GIGABTE GA-P35-DS3L (Rev. 2)<br><br>Intel Core 2 Duo e8400 "Wolfdale" 3.66Ghz<br><br>2X512MB Patriot Extreme - 1X1GB Mushkin<br><br>BFG 8800GT OC<br><br>Antec Nine Hundred
LeftEyeBlind is offline  
Old 01-20-2008, 07:51 PM   #24 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

Quote:
Originally Posted by LeftEyeBlind View Post
So its like 29,999?
lol.. no, probably nowhere near.. you ain't gonna find a phenom clocked anywhere near 5+ ghz... and 3dmark06 is a very cpu intensive test

best you'll see probably wouldnt even be 20k and if it is.. then low 20k
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 01-21-2008, 01:40 AM   #25 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

Holy cow. 30K!!!!!!! I broke 5k and had a mini-orgasm... this news makes me feel good lol
__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 01-21-2008, 12:00 PM   #26 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

But what would they get on air, in a real world situation? Using liquid nitrogen to get the mark is cheap because it isn't "real" in the way it was obtained.

The marks on here are true marks, made by people using real world equipment.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is online now  
Old 01-21-2008, 01:31 PM   #27 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

wow finally...is all i have to say. i will for sure break 30k in 3dmark06 with my new intel build...and smash some 08 records to.
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 01-21-2008, 01:32 PM   #28 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

^ easily, but may I ask how much cash is that gonna cost you?
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 01-21-2008, 05:12 PM   #29 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2007
Location: England, UK.
Posts: 90
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

Quote:
Originally Posted by hmammen View Post
wow finally...is all i have to say. i will for sure break 30k in 3dmark06 with my new intel build...and smash some 08 records to.
Definitely - but it will set you back about 1,000,000 LOL.

I envy you! :P
__________________
92% of teenagers are always arguing what is and isn't music, if you are one of the 8% that don't give a flying fook - copy this.
ObsessedAboutPCs is offline  
Old 01-21-2008, 08:57 PM   #30 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default Re: Nvidia Takes 30K to 3DMark06

Quote:
Originally Posted by Trotter View Post
But what would they get on air, in a real world situation? Using liquid nitrogen to get the mark is cheap because it isn't "real" in the way it was obtained.

The marks on here are true marks, made by people using real world equipment.
Ya, but that is just like saying alcohol burning drag cars don't count when setting records. There is a extreme professional side to every sport.
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All New NVIDIA Chipsets to Feature IGP and Hybrid SLI maroon1 New Technology and Products 6 05-06-2008 04:19 PM
Free Copy of Portal: First Slice for all NVIDIA Gamers maroon1 PC Gaming 23 01-20-2008 06:51 AM
Laptop Video Cards Whirlwind Laptops and Notebooks 5 12-17-2007 12:46 PM
Kingpin takes back 3DMark06 World Record b1gapl Overclocking and Modding 5 09-01-2007 07:00 PM
ATI/AMD Radeon HD 2900 XT benchmarks Waphlez New Systems | Building and Buying 35 04-26-2007 06:20 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.