no temperature monitor works!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-08-2006, 08:04 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
Nitestick's Avatar
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473

the file sounds like debug info. sorry about what i said in the superpi thread i didn't realise you already had a thread . anyway all i could suggest is make sure you have ALL the chipset drivers installed.

Visit my website -
"Guitar is cool. If you donít think the guitar is cool, then youíre stupid. And I will fight you! " - Brendon Small
I'm sorry but I do not accept support requests via IM, email, or personal messages
You can contact me for Forum related issues via PM only.

Nitestick is offline  
Old 05-08-2006, 09:38 PM   #12 (permalink)
Super Techie
Join Date: Apr 2006
Posts: 471

Originally posted by TermyBGL
Wouldnt worry about speedfan... not many people rate it highly, it crashes my PC too but I do have mb monitor 5 working and will tell you how. For DFI boards you need to download a few files to get it to work

Direct link to download

Reinstall MBM5(I presume your using 5 yes?) If not, get 5. Once installed DO NOT GO THROUGH CALIBRATION WIZARD, EXIT.

Then like it says in post, extract the files and rename that folder data and copy it to C:\Program Files\Motherboard Monitor 5 and select yes to overwrite files.

Exit and load up MBM5, works for me
wow...... just wow..... it worked thanks so much. i cant believe that after all this crap ive been thru and something simply like replacing some little files fixed the entire problem. again, thanks man.

[CPU: e6600 @ 3300 MHz] // [MB: ASUS P5N-E SLi] // [RAM: Patriot 'eased latency' PC2-6400 @ DDR800 5-4-4-12-2T] // [GPU: 8800GTX @ 650/1000/1600 (volt modded)] // [HDD: 2x Cavier 500GiB stripe] // [Chassis: Thermaltake Armor VA8000 (black)] // [PSU: Aspire(Apevia) 680w] // [OS: Windows 7 Ultimate x64][Cooling: water cooled GPU and CPU]
^ (9/7/2010): Ha, I remember when that was the stuff. My water cooling has since leaked and fried my mobo. So now I'm rocking an MSI laptop with an i5 430m :)
lazer_viking is offline  
Old 05-09-2006, 02:18 AM   #13 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 52

Your welcome... isnt that what forums are for? Helping people

TermyBGL is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.