New Yonah OC results - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-28-2006, 01:13 PM   #11 (permalink)
Do work.
 
molsen's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Jacksonville, FL
Posts: 1,177
Send a message via AIM to molsen
Default

geez...
__________________

__________________
http://mattjolsen.tumblr.com
flickr

Intel E8400 @ 3.78ghz
8gb (4x2gb) G.SKILL DDR2 1600 @ 420mhz, 5-5-5-12
ASrock P43Twins1600 (hates RAM dividers)
WD Caviar 500gb + 250gb hdd, 32mb cache
eVGA 7900gs @ 585/1700mhz
OCZ GameXStream 600w PSU
Sound Blaster X-Fi Platinum
Cooler Master Centurion 5 case
molsen is offline  
Old 03-01-2006, 11:31 PM   #12 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default

man i cant wait for those. i hope the 3.4's r at least under $700. or at least bring down the 955's to under 1000.
__________________

__________________


Baez is offline  
Old 03-02-2006, 01:12 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 378
Default

ahahahaha I'm never buying an AMD! NEVER!

[Flamesuit=true]
__________________
ilovesocks is offline  
Old 03-02-2006, 01:19 AM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

ok, good for you. The pendulum swings both ways. AMD will conquer Intel, and then Intel will come back for a while, back and forth.

Likewise I'll never buy an intel unless someone pays me
Nubius is offline  
Old 03-02-2006, 01:21 AM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

even if Intel does come ahead this time, I will still support AMD.
I just don't like Intel...
__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-02-2006, 01:22 AM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
Likewise I'll never buy an intel unless someone pays me
OK, how much?
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 03-02-2006, 01:52 AM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

pay me enough for a good processor
Nubius is offline  
Old 03-02-2006, 08:44 AM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,124
Default

lol I could care less about a name sure i love my FX53 but i didnt buy it because of its name or company.Its performance was the ONLY reason i moved from Intell to AMD.Some of these remarks are funny.
This is what we as consumers need "competition" . Its no secret AMD has been cleaning the floor in the Gaming market with there CPU's and there high end processors have been rather expensive.
If theres no one to compete with they pretty much get what they want .
I applaud Intel with this new line of Processors .One of the main reasons i havent updated my entire system yet.
Alot of new stuff on the horizon , i hate the waiting part tho.
__________________
Thermaltake Armor A90
Corsair HX1000W PS
i7 2600k / Cooler Master Hyper N 520
Asus P8Z68-V Pro / Gen 3
8 GIG Corsair Vengeance
eVGA GTX 570
SB Audigy2 Platinum
Kingston Hyper X120 SSD
WIN 7 - 64b
LG Blue Ray Super Multi Burrner
Logitech THX Z560
3x120mm - 1x200 mm case fans
Cappy is offline  
Old 03-02-2006, 03:05 PM   #19 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default

ya im just waiting too. i was looking at the dc's now but the next are looking pretty nice
__________________


Baez is offline  
Old 03-02-2006, 03:47 PM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
Waphlez's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ohio, United States
Posts: 1,976
Default

Well I already bought my motherboard so I don't have a choice but to get an AMD. It'll be nice to beable to get DDR2 without having to buy/wait for a AM2 setup.
__________________

Waphlez is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.