new oc'er question - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-15-2005, 03:45 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 96
Send a message via AIM to fateisajester
Default

ok i ran prime 95 for 10 mins, and memtest86 for an hour, both without errors. what is a memory divider
__________________

__________________
<html>
<head>
<img src=\"http://counter.li.org/cgi-bin/certificate.cgi/389377\">
</body>
</html>
fateisajester is offline  
Old 08-15-2005, 05:04 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 96
Send a message via AIM to fateisajester
Default

ok, i got it to work. im up to 3.0ghz but anything past that windows wont boot. it freezes. im thinking i need to up the cpu voltage, but im kinda scared to do that. im broke and the only other pro i have is a 2.26ghz celeron d. so if i fry this one im screwed.
__________________

__________________
<html>
<head>
<img src=\"http://counter.li.org/cgi-bin/certificate.cgi/389377\">
</body>
</html>
fateisajester is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.