Need to modify NINJA - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2007, 05:04 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
cliffhucker's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Silly Valley
Posts: 298
Default Need to modify NINJA

I had my IHS off of my 3800X2 before and it worked fine except one of the heatpipes hit a capacitor more so when I lowered the Ninja on the CPU. (modded retention bracket etc )

I now have a new Opteron and am running it with the IHS on w/ a stock / UN-modified heatsink retention bracket. I did lap the IHS and it is better but I need a few more degrees cooler operation.

I want to remove the IHS on this CPU (I need to try to cool it just a bit) as well but do not want to "cramp" that capacitor as I did before. I feel as though I was pushing it with that capacitor tweaked as it was. (see pic)

So, I am looking for ways to modify the copper pipe on the Ninja.
I was thinking I could either try to Bend it or grind it back to let off the pressure on the capacitor.

Any ideas?
here is a picture of when I had the Ninja on my Naked 64X2, so this is what I will be dealing with (as far as clearances) with my naked Opteron.




thanks,
__________________

__________________
My Rig: "Sandy" used for stock trading
Windows 7 pro
Case-Corsair Obsidian550D
Motherboard- ASrock X79Xtreme6 LGA 2011
CPU- I7-3930K Sandy
PSU- Seasonic X650 Gold
SSD- Corsair Neutron GTX240
HD- WD 1TB Sata6 64MB
Ram-Corsair Vengeance 16gb (4x4gb)
GPU- 3x EVGA Geforce GT-640 2GB 128B
Cooling- Monsoon S2 & SwiftechMCP655-PWM
Alphacool 80mmx120mm rad
XSPC RX120 rad
3 Noctua 140mm
5 120mm Gentle typhoons
NZXT fan controller
Razer Black Widow Chroma keyboard
Razer deathadder chroma mouse
4x27", 2x19", 1x24", 1x36" & 1x55" monitors
cliffhucker is offline  
Old 07-04-2007, 05:35 PM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Need to modify NINJA

Theres no clearance. Your risking damage to the mobo right now by even tilting that capacitor.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Educational Math Game Math Ninja Osiris PC Gaming 0 04-28-2007 09:36 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.