Need Help RQ - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2007, 09:40 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 306
Default Need Help RQ

Okay So I am at 400mhz and the voltage is at 1.382 and windows starts restarting. Is this due to undervoltage? I just now kicked up the voltage to 1.3875 and am going to run orthos. I noticed the ram timings were at 5,5,5,15. Do i need to change these? I believe the specs on the ram are 4,4,4,12 timings. temps at full load are still real good. core temps are only 51c.
__________________

__________________
Mobo: GA-p35-DS3r
CPU: Q6600 @ 2.4Ghz G0
Video: EVGA 8800 GTS 512MB (G92) 670/972 for the Acer 24" Monitor
P/S: Rosewill RP 550-2 Pro
Case: Antec 900
2X HD: SEAGATE 7200.2 320GB
Memory: G.SKILL 2 GB PC6400 DDR2 800
Os: Windows Vista Premium 32BIT
Indobos is offline  
Old 07-26-2007, 09:56 PM   #2 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Need Help RQ

Yes..you should have your RAM at 4-4-4-12. It's probably restarting because it just needs a little more juice. 1.4v is nothing for a C2D.

If it's stable around 1.3875v, than kick it up another 10MHz or so, and stress that.
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.