need help please - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-09-2006, 11:57 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Default need help please

Hello, i need some help lol. I was overclocking my 4200 x2, it didnt boot so i cleared the cmos. It started back up fine, (i have norton) so it went to that norton backup thing. The thing says protected my norton go back, repair problems, press space bar. Then in red at the bottom it says please wait...

Pressing space bar does not do anything, and neither does waiting. I have been waiting for about a half an hour for it to load and it wont. I tried ot clear the cmos again but it did not help at all. My computer wont boot up because of norton go back.

Can anyone tell me anything that i can try to do to get my computer back up and working again?

Help please lol..
__________________

lebronjames23 is offline  
Old 12-14-2006, 09:35 PM   #2 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default

Try using this:

Norton Removal Tool
__________________


Baez is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.