My New Rig!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-13-2005, 06:03 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 138
Talking My New Rig!!!

Well it all got here today... heres what I'm running:


Chieftec ATX Black/Silver Case + 550wPSU + Extra Fans
Asus A8N-E S939 PCI-Express Board
AMD Athlon 64 3500+
Corsair 1024MB RAM (2x512MB) PC3200
Seagate 250GB SATA HDD
Sony 16x Dual Layer DVD Re-Writer
Sony 52X32X52 CD Re-Writer
Nvidia Geforce 6800 GT PCI-Express
Creative Audigy 2 ZS
20.1" Viewsonic VP201B TFT
Logitech C/Less Keyboard + Logitech Rechargable Cordless Mouse
Windows XP Pro
Creative 7.1 T7900 Speaker Set

and 2 joypads (1s a Nostromo Speedpad) and 3 games (Far Cry, Colin McRae 04, Splinter Cell:PT)


It runs like a dream...
__________________

z3phyr04 is offline  
Old 05-13-2005, 06:06 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "Cool..."

Wooot!!!!!

Show us some pics, dude!
__________________

__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 05-13-2005, 06:09 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 138
Default

I'll get some uploaded tomorrow when my camera batteries have re-charged from thursday

Will get them uploaded and on tomorrow

Now I'm off for more Far Cry...


P.S - Next task is to get the internet setup on this one lol
z3phyr04 is offline  
Old 05-13-2005, 06:16 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
ATIRAGEPRO's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "Sh.....................T..."

Oh god how i wish i had a DECENT computer...
__________________


Quote:
Originally posted by bonehelm
WTF ROFLMAO !!!! WTF OMFG LOL !!!! PARDON THE ****KING CAPS IM SO ROFL NOW !!!

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 05-13-2005, 06:23 PM   #5 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,296
Default

very nice.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 05-13-2005, 06:38 PM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

internet set up?

all you need to do is plug in the RJ45 jack and your internet is ready
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-13-2005, 08:14 PM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

some people use dial up :-p
c0rr0sive is offline  
Old 05-13-2005, 08:46 PM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

O_O

he spends on all money on a new rig and uses dial-up?

isn't broadband available in most areas?
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-13-2005, 09:27 PM   #9 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 406
Send a message via AIM to MrBebop26 Send a message via Yahoo to MrBebop26
Default

Yeah, why wouldnt you spend the little on broadband?

-Ryan
MrBebop26 is offline  
Old 05-13-2005, 10:32 PM   #10 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

One reason is because some areas like most of kentucky still dont have it. It will be another 10 years before they even get a single DSL line and server out where i live.
__________________

c0rr0sive is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.