my new pc =D - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-21-2004, 01:43 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 60
Send a message via AIM to darksenate78
Default

Thanks, wheely and jim.

I compared most of my stuff to newegg.com and just shrugged my shoulders. I appreciate the fact you'd like to save me money, wheely, but this sounds right to me.

Jim, yeah I know 64s are better than XPs, but I think XPs are swell when you Overclock.

Oh yeah, Monday is when I'll be getting some of my parts =D. Then it will be another 2 weeks before I order the rest, due to the credit card bill. 1200 dollars on one bill sucks lol.

Anyway, it's 12:42 and I'm home for lunch, class starts at 12:50, gotta jet!

peace
__________________

__________________
Gigabyte - 7N400L - nVIDIA nForce2
AMD Athlon XP3000+
PNY Verto GeForce FX 5900se Video Card / 128MB / AGP 8x
AC-97 Sound
Kingston Dual Channel 512MB PC2700 DDR 333MHz Memory
Western Digital 160GB
Diablo ATX Mid-Tower Case with 450Watt Power Supply
Ultra All Copper up to XP 3200+ CPU Cooling Fan
Sony DRU530A DVD Burner
darksenate78 is offline  
Old 04-21-2004, 03:04 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

i feel like there's an echo in here, seriously darksenate, go with the 3200, you're cheating yourself out of a serious gain in performace, and although you can always upgrade, why pay another 150-100 bucks down the road when all you have to do is spend 20 bucks now? =/ iono how to talk you into it but.. just doesn't seem like the logical choice, and no you won't need a mat, just hold onto the case, and if you want touch the screw that holds the plate on the wall to the electrical outlet, touch that screw and the case at the same time (you're supposed to be on a rubber mat) but it should still work. And that will ground you, I'm in san antonio and i never use a mat for any computer's i build, for customers or myself, and i've never had a problem =)
__________________

Demalii is offline  
Old 04-21-2004, 11:21 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 60
Send a message via AIM to darksenate78
Default

k, thanks dude.

and i mean i'm in SOUTH SOUTH SOUTH texas.

down near mexico
__________________

__________________
Gigabyte - 7N400L - nVIDIA nForce2
AMD Athlon XP3000+
PNY Verto GeForce FX 5900se Video Card / 128MB / AGP 8x
AC-97 Sound
Kingston Dual Channel 512MB PC2700 DDR 333MHz Memory
Western Digital 160GB
Diablo ATX Mid-Tower Case with 450Watt Power Supply
Ultra All Copper up to XP 3200+ CPU Cooling Fan
Sony DRU530A DVD Burner
darksenate78 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.