my mouse doesnt work - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-10-2004, 06:13 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 50
Default my mouse doesnt work

yesterday i overclocked my cpu, and today my optical mouse isnt working, is it because the cpu is taking up to much power for the mouse to work properly?
__________________

phake is offline  
Old 03-10-2004, 06:48 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 405
Send a message via AIM to mousepad
Default

No, I don't think it's that at all. Make sure your mouse is plugged in ok.
__________________

__________________
me: in fact the san diego\'s pretty much hit the very top on games
friend: yeah
friend: its all the illegal labor


Computer Specs
HP Presario R4025US NoteBook
Athlon 64 AMD3200+ .... 15.4\" WXGA
1GB DDR .... 80GB + 120 GB External
DVD¬ĪR/RW .... ATI RADEON Xpress 200M
mousepad is offline  
Old 03-10-2004, 07:00 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 50
Default

nah i tried it on a friends pc, its buggerd.

orderd a mx310 though
phake is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.