My mother board only supports PC2100 can I use PC200 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-22-2004, 12:29 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Unhappy My mother board only supports PC2100 can I use PC200

I have a mother board that only support upto PC2100 but I have some extra ram that is PC3200.. With these ram work on my mother board?? Any help would be great...
__________________

oxino is offline  
Old 04-22-2004, 03:46 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,878
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

that's a negative
__________________

Demalii is offline  
Old 04-22-2004, 06:31 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 75
Default

you can use that ram on your motherboard the only thing is that the ram will only be able to be at the speed of your motherboard which is pc2100 ... so you would stick a pc3200 ram chip in there and the max speed it will run at is 2100... so yes it is possible.. but its a waste of money.. just buy 2100.. or upgrade your mobo


eric
__________________
Aspire X-Alien Case(Red)
6 Green LED Fans
Aspire 420W power Supply
AMD Athlon XP Barton 2500+
Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
Western Digital 160GB HD (SATA)
Samsung DVD-Rom
Lite-on DVD/RW
Kingmax 512MB DDR4300 PC3500
Ati Radeon 9600XT 128MB
SureShot is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.