My E6300 Overclock:D - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-20-2007, 12:31 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 134
Default My E6300 Overclock:D

So I just finished over clocking my E6300 and well...I got it to 3 Ghz!!!!!! I never thought I'd get it that high. I'm pretty pumped, and that is on DDR2 667 RAM, which will soon hopefully be upgraded to DDR2 800.


Heres a screen shot:




http://i133.photobucket.com/albums/q.../overclock.jpg
__________________

__________________
NZXT Apollo
Gigabyte 965P-S3
Intel Core 2 Duo E6300
Corsair DDR2 667 Value Ram-1 GB
SilverStone NT06
2x300GB Maxtor Hard drives
Sony DVD Burner
19\" Dell LCD Monitor
jared17 is offline  
Old 01-20-2007, 01:00 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Good job dude! I bet you that you can get it higher
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Old 01-20-2007, 02:50 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 134
Default

Haha, not on this memory I can't. Well ok I might be able to squeeze a touch more out of it, but I don't really want to up the voltage on my RAM much more.
__________________
NZXT Apollo
Gigabyte 965P-S3
Intel Core 2 Duo E6300
Corsair DDR2 667 Value Ram-1 GB
SilverStone NT06
2x300GB Maxtor Hard drives
Sony DVD Burner
19\" Dell LCD Monitor
jared17 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.