my bad! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-12-2004, 11:09 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
KorKwin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 293
Unhappy my bad!

Ok, I was on my friends computer and i was in the BIOS setup and I changed the cpu speed and ram speed from 133/133 to 166/133. After I did this I saved the changes and I tried to restart the computer. Absolutely NOTHING happened at all. (except for fans turning on etc.) I have never overclocked before and i didnt' think this would do anything too bad cause it didn't seem like too much of a change... Did i do anything seriously wrong?

thx
__________________

__________________
It's not a race, unless it is a race.
KorKwin is offline  
Old 08-12-2004, 11:22 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
KorKwin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 293
Default

nevermind i read the fist post in this forum part "the black screen of death"
__________________
It's not a race, unless it is a race.
KorKwin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.