my 7900GS - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-21-2006, 12:13 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

Hey nitestick my mom just picked me up a 7900gs for christmas and I seem to have roughly the same specs as you... let's see how high we can take this.
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Old 12-21-2006, 12:30 PM   #12 (permalink)
WOOOOOOOO
 
bobojuice's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Miami
Posts: 818
Send a message via AIM to bobojuice Send a message via Yahoo to bobojuice
Default

Im game also, although i might need some assistance here in there as im new to oc'ing.
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by Norcent
It would be bad if you had a divorse over something stupid like batteries.
LETS DANCE!!!
bobojuice is offline  
Old 12-21-2006, 01:24 PM   #13 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

oh it's on
Nitestick is offline  
Old 12-21-2006, 02:58 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Nevermind.

__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 12-21-2006, 03:10 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

Quote:
Originally posted by nitestick
oops i forgot to mention before that my best 3dMark06 is 5437. i don't have a screenshot though. that is also at 600/880.
with a 6600? i find that hard to believe
jonny_uk is offline  
Old 12-21-2006, 03:13 PM   #16 (permalink)
Wizard Techie
 
CrazeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Maine
Posts: 3,736
Send a message via AIM to CrazeD Send a message via MSN to CrazeD
Default

Quote:
Originally posted by jonny_uk
with a 6600? i find that hard to believe
...Who said anything about a 6600?
__________________

Intel Q9400 | Gigabyte EP45-UD3P | G.Skill 2x2GB DDR2 1000 | XFX HD5870

Need website help? PM me!
CrazeD is offline  
Old 12-21-2006, 03:29 PM   #17 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

Nitestick I am going up against you now. Concidering I just got my x2 3800 now which is at 3ghz. My ram is slower though. DDR 400 with 2.5-3-3-6. I could overclock the ram though and let timings flail around. My 7900 gs is volt modded and oc'ed to 700/1650. I have to run 3dmark soon!
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 12-21-2006, 03:29 PM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

ummmm the 6600GT is in my signature. no offence but i find it kind of hard to think i was talking about that when the thread is titled "my 7900GS"
Nitestick is offline  
Old 12-21-2006, 03:39 PM   #19 (permalink)
WOOOOOOOO
 
bobojuice's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Miami
Posts: 818
Send a message via AIM to bobojuice Send a message via Yahoo to bobojuice
Default

Quote:
Originally posted by Pepsiboy700
Nitestick I am going up against you now. Concidering I just got my x2 3800 now which is at 3ghz. My ram is slower though. DDR 400 with 2.5-3-3-6. I could overclock the ram though and let timings flail around. My 7900 gs is volt modded and oc'ed to 700/1650. I have to run 3dmark soon!
:amazed: Noice.
__________________
Quote:
Originally Posted by Norcent
It would be bad if you had a divorse over something stupid like batteries.
LETS DANCE!!!
bobojuice is offline  
Old 12-21-2006, 03:42 PM   #20 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i'm wondering, what's the stock speed on that GS? is it the reference clocks of 450/660 (DDR1320) or a stock overclocked one. my memory beats it so far and i haven't tested higher 1.76GHz. the core won't go higher without a volt mod/cooling though.
__________________

Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.