MSI Neo2 Sound disabled when OC - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2003, 11:50 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2003
Posts: 1
Default MSI Neo2 Sound disabled when OC

When trying to Overclock the MSI 865PE Neo2 to even as low as 112 FSB from 100 MHz, the onboard sound device disappears from Windows XP HW devices. Restoring the default clock will restore the sound back. Any Help?
P4 1.8 A
MSI Neo2 865PE
BIOS version 1.5
RAm: Hynix 512-400
MAxtor Disks 40GB
lbbond is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.