Motherboard Monitor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-01-2006, 09:42 AM   #1 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Question Motherboard Monitor

I have MBM 5. I ran the MBM 5 Config Wizard, updated, chose my motherboard and chose to read in celsius. Now I get two zeros, black and red, with two lines above and under, in my taskbar. Am I missing an extra step of configuration?

edit: oh nevermind, I fixed it. Just one question though... do these readings seem normal for a pre-built HP with a P4 clocked @ 1.6 Ghz, and in idel temp?


__________________

__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 01-01-2006, 07:57 PM   #2 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default

*bump*
__________________

__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 01-01-2006, 09:25 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

if that's the regular clock speed for your P4, then you're actually doing rather well. Those things get hot, and that's a good temp for an early P4.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 01-01-2006, 11:01 PM   #4 (permalink)
Benevolent Cake Despot
 
Merkwürdigeliebe's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Montreal, CANADA
Posts: 1,733
Default

Quote:
Originally posted by FghtinIrshNvrDi
if that's the regular clock speed for your P4, then you're actually doing rather well. Those things get hot, and that's a good temp for an early P4.

Ryan
well I recently took apart my entire pc, cleared off litterally all the dust and replaced the thermal paste for all the heatsinks in there including the cpu, and it runs like new. only problem is, is that under a moderatre load it goes to 51 degrees..
__________________
|Intel Q6600 | 2GB Crucial Ballistix Tracers | XFX 8800GTS 512 | Gigabyte P35-DS3L | Antec 900 | Antec Neo 500 HE |
Merkwürdigeliebe is offline  
Old 01-01-2006, 11:22 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 734
Send a message via AIM to iam_not_2fast4u
Default

off topic but i think you may want to resize your sig
__________________

RIP Flanker: 07-31-2005 - 03-03-2006 09:17 AM
iam_not_2fast4u is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.