More Problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-30-2005, 10:02 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 187
Default More Problems

Hey, my computer is a nightmare again, well i have the thermaltake dreamer case and the MSI K8N Neo 2 Platinum board. I have taken all my stuff out and put it into the new case. Well when i turn the power on all it does is sort of sputter. The fans will run for two seconds than turn off, run for two seconds and turn off. Is this a power supply issue?
__________________

__________________
Thermaltake Shark
OCZ 700W GameXStream
Asus M2N32 SLI
AM2 X2 5600
Corsair XMS 2x1GB
Western Digital Raptor 150 GB
2xBFG 7950GT
AZNRockThis is offline  
Old 03-31-2005, 12:50 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

could be, what power supply do you have and was it working fine before? that is the only thing I can think of, Power supply issue.
__________________

__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 03-31-2005, 01:07 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Or you have a bare wire touching the case....
c0rr0sive is offline  
Old 03-31-2005, 01:14 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 187
Default

Antec True 430W, tommorow im going to take it all apart and put it back together and see if i didnt do something, doubt it will fix but i dont really want to spend money on a new power supply
__________________
Thermaltake Shark
OCZ 700W GameXStream
Asus M2N32 SLI
AM2 X2 5600
Corsair XMS 2x1GB
Western Digital Raptor 150 GB
2xBFG 7950GT
AZNRockThis is offline  
Old 03-31-2005, 10:41 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Did you try using an older PSU?
turtile is offline  
Old 03-31-2005, 10:48 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,487
Default

Is it set on the correct Voltage? 110V for North America.
__________________
<font size=\"1\">Intel Pentium 4 3.4GHZ HT-------------------AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Intel Stock CPU Cooler------------------------Zalman 7700-Cu
Idle: 51C---------------------------------------Idle: 21C
Load: 72C--------------------------------------Load: 28C
ASUS P4C800-E Deluxe-----------------------GIGABYTE K8NF4-9 NForce4 4X
512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200-----512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200
ATI RADEON X800 XT Platinum Edition-------ATI RADEON X800 XL
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS----------Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital Raptor 37GB 10K------------2X Western Digital SATA150 Caviar SE 80GB RAID 0
Antec True 480W------------------------------Thermaltake Silent PurePower 680W
Zalman 5.1 Headphones----------------------Zalman 5.1 Headphones
Zalman High Sensitivity Microphone----------Zalman High Sensitivity Microphone
Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A----------Logitech Media Keyboard
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A---------Logitech MX510
3DMark05: 5,928------------------------------3DMark05: 5,000</font>
dale5605 is offline  
Old 04-01-2005, 01:11 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 187
Default

everything is set correctly as I can see, but it just sputters, i dont have an old ps lying around here. im building a second system for my brother so im going to buy a new power supply and see if the old antec 430 will work in the other system later on. Im probably going to get the antec 480 Neo power
__________________

__________________
Thermaltake Shark
OCZ 700W GameXStream
Asus M2N32 SLI
AM2 X2 5600
Corsair XMS 2x1GB
Western Digital Raptor 150 GB
2xBFG 7950GT
AZNRockThis is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.