Memory overclock & problems. - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2008, 07:31 PM   #31 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: Memory overclock & problems.

i did now.. we needa quit thread jacking.. this ain't a chat room

i might do so, isnt the gtz about 70? and the mount another 10?
__________________

__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-30-2008, 07:32 PM   #32 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Spaceballs Mega-Maid
Posts: 783
Send a message via AIM to RichM499 Send a message via Yahoo to RichM499
Default Re: Memory overclock & problems.

LOL grr... i guess im going to have to get a new motherboard before i can really test this ram to see what it can do..


Hussein- i get uh.... i dont know? its above 60fps but i dont know because it doesnt have a button that tells me my framerate=)

NosBoost & thirdshift- Get a Room





Please let the next post have something to do with memory timings=(

even if its a screenshot=(

*cry*
__________________

RichM499 is offline  
Old 11-30-2008, 07:37 PM   #33 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default Re: Memory overclock & problems.

download fraps... its free and will tell you frames... and can also take high res screen shots and videos
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-30-2008, 07:43 PM   #34 (permalink)
Electical Engineer
 
BongWizard's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: OZ
Posts: 916
Send a message via AIM to BongWizard Send a message via Yahoo to BongWizard
Default Re: Memory overclock & problems.

you should try it at 4-5-4-12 or 4-5-4-13 (depending on which one's stable... spi starts getting non convergant errors when your primary timings ar quicker than the tRAS)... also i cant see tRD (or Performance Level or Static tRead) and tRFC on that sceenshot... their quite important as only the CR affects the bandwidth more than tRD and tRFC is essential for getting stable at high clocks

i've got mine setup like this atm

__________________

NZXT Lexa BlackLine w/ Red LEDs | Corsair TX-750 | Gigabyte EP45-DS3P | Intel Core 2 Quad Q9300 @ 3.6GHz
2x 2GB Kingston HyperX PC2-6400 @ 960MHz (5-4-4-13) | 3x Seagate Barracuda 7200.11 500GB HDD in RAID5
2x HIS Radeon HD 4850 @ 761/1129 in CrossFireX w/ Thermaltake DuOrbs | Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro



Got a problem?? Click Here before posting!

BongWizard is offline  
Old 11-30-2008, 07:45 PM   #35 (permalink)
Biostar Stole my heart
 
Hussein19891's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Canada
Posts: 2,209
Send a message via MSN to Hussein19891
Default Re: Memory overclock & problems.

Make it full screen Rich. Its like your in a whole other world when you do so. Like Nos said get fraps.

http://www.fraps.com/setup.exe

Oh and the laughing has something to do with a borderline gay comment I made. But I edited it, since it was like so fruity.
__________________


Hussein19891 is offline  
Old 11-30-2008, 07:50 PM   #36 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: Memory overclock & problems.

is it because of his chipset that you can't see the PL option in memset
__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 11-30-2008, 07:50 PM   #37 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Spaceballs Mega-Maid
Posts: 783
Send a message via AIM to RichM499 Send a message via Yahoo to RichM499
Default Re: Memory overclock & problems.

I like it like that hussein, it allows me to harrass people on aim.


Bong- where do i get that version of memset?

maybe its because im using an AMD chipset ? idk..
RichM499 is offline  
Old 11-30-2008, 08:22 PM   #38 (permalink)
Electical Engineer
 
BongWizard's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: OZ
Posts: 916
Send a message via AIM to BongWizard Send a message via Yahoo to BongWizard
Default Re: Memory overclock & problems.

Tweakers.fr

could be because of your chipset... what is it again? 780g?
__________________

NZXT Lexa BlackLine w/ Red LEDs | Corsair TX-750 | Gigabyte EP45-DS3P | Intel Core 2 Quad Q9300 @ 3.6GHz
2x 2GB Kingston HyperX PC2-6400 @ 960MHz (5-4-4-13) | 3x Seagate Barracuda 7200.11 500GB HDD in RAID5
2x HIS Radeon HD 4850 @ 761/1129 in CrossFireX w/ Thermaltake DuOrbs | Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro



Got a problem?? Click Here before posting!

BongWizard is offline  
Old 11-30-2008, 08:25 PM   #39 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Spaceballs Mega-Maid
Posts: 783
Send a message via AIM to RichM499 Send a message via Yahoo to RichM499
Default Re: Memory overclock & problems.

yep 780g NB, and 700sb
RichM499 is offline  
Old 12-01-2008, 08:13 AM   #40 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: Memory overclock & problems.

hey rich you better hurry up and post that SPi time...
i have a brand new asus 780g coming in today...im going to slap in my trusty 3600 and some super tight ram (ocz 800 @ 4-4-4-15-1T), and if that mobo overclocks at all i will be hunting that 1st place spot again by mid week. muahahahaha...
you have one upped me with the unlocked multi...but my 3600 did 3.2 on my old 590sli....dun-dun-dun!
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! Battlefield 2 Crashes when entering Singleplayer,Multiplayer, and Audio Options Grayman PC Gaming 7 03-17-2009 02:26 AM
added more memory but with problems jesseunvoas System Upgrades 5 02-06-2008 10:35 PM
Problems booting: Mobo error Base memory detect? Hookster264 Hardware Repairs and Troubleshooting 7 09-10-2007 12:08 PM
Need some help choosing memory before I buy today guitarplyrstevo New Systems | Building and Buying 6 04-02-2007 02:52 AM
Is Vista seeing memory on my 8800GTS 320MB wrong? phexac Microsoft Windows and Software 2 03-26-2007 12:03 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.