making your own rounded cables - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-12-2004, 04:59 AM   #21 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
Just don't have a drink or two when trying to do this I wrecked 2 cable's trying to do it half drunk after my little screw up's i decided just to buy the stupid round cable's.
lol I can barely do steady work when I'm sober much less if I were to get drunk
__________________

Nubius is offline  
Old 12-12-2004, 05:18 AM   #22 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Quote:
Originally posted by Nubius
lol I can barely do steady work when I'm sober much less if I were to get drunk
The worst part about that is i done it on a long weekend, and my ol'lady was severely pissed cause she couldn't get on to play bingo till Tuesday when the comp store opened up So remember children drinking and computer's don't mix
__________________

Shumway is offline  
Old 12-18-2004, 02:19 AM   #23 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 5
Send a message via AIM to throk5 Send a message via Yahoo to throk5
Default

an easier way to make round cables... (as said) u fold the cables into quarters (the long way lol) and use some cable sheething of sort and zip ties!! much happier cables than hacking them with a sharp knife and u get to choose ur color!!!!

would have pic but cam on the fritz time to get a new 1
throk5 is offline  
Old 12-18-2004, 07:23 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 33
Send a message via AIM to sniper234
Default

i would a sleaving kit after i tied the cables up like UV blue or green
sniper234 is offline  
Old 12-18-2004, 10:25 PM   #25 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Quote:
Originally posted by jaksback
Step 2:

Do that for all of the wiring on the IDE Cable until it looks like the included picture.
I might not strip every thing down to the every single calbe, but I have done this with some of the systems that I have built.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 12-19-2004, 01:15 AM   #26 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

I guess i'm not the only one hip to the Black Tape Game:amazed:
Attached Images
File Type: jpg black tape game 1.jpg (51.2 KB, 20 views)
__________________

EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.