make my graphics better - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-13-2006, 06:22 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Question make my graphics better

right so, i got an ati radeon 9700/9500 pro...128mb, ive OCed my p4 2.8 by 600mhz, and now i wont to OC my vga, ive got the ati catalist controll center, can anyone advise on how i OC it, what i should be aiming to do, ive read some things on it, and the stciky, but im still abit lost.

and if anyone has any other ideas as to how i can improve my dispaly settings, what reoulion i should be running at..ect ect, that would be great, cheers
__________________

harry18 is offline  
Old 04-13-2006, 06:41 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 536
Default

get ati tool. you should be able to figure out how to change the speeds. make sure u dont go too high or u will get artifacts(BAD). there is an artifact tester window that u should run for about a half hour to make sure ur overclock is stable.
__________________

__________________
-C2Q Q6700 @ 3.4ghz(cooled by PetraTech's Elite Water Cooling Kit)
-DFI Lanparty DK P35-T2RS
-4*1024 sticks of G.Skill Ram 4-4-4-12
-eVGA 8800GTX 630/2000
-80 gig 7200rpm SATA HDD
-320 gig 7200rpm SATA HDD
-Sony DVD/CD burner
-NZXT Tempest
-Antec True Power 550 watt PSU


MACBOOK
-2.4Ghz Penryn
-2GB RAM
-250GB HDD
will h4x 4 food is offline  
Old 04-13-2006, 06:51 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

ta matey thats a nice tool, it seems easy, i slid the couter up right, just meesin round to 800mhz and clicked scan for artifacts and it didnt find any imediatly, pehaps there is someone who has used this before and could tell me exactly the best way to do it, thanks, and i dont wanna blow it up, i cant get a temp on it so how shopuld i do it, thanks
harry18 is offline  
Old 04-13-2006, 06:53 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

oh ok, im starting to get it
harry18 is offline  
Old 04-13-2006, 06:57 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

ok im scanning for artifatcs at core...330, and mem at 265, how does that sound?
harry18 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.