Look at this cool hard drive. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-14-2005, 11:09 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
willsko87's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,240
Default

lol...thats pretty cool. Im not game to try it though.
__________________

__________________
http://www.aflonline.com.au



willsko87 is offline  
Old 02-14-2005, 11:37 PM   #12 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,285
Default

Hey thats spiffy man! You know you could mount that hd on the top of the case (inside) and cut out a hole on the top and put plexi glass there and youll see the hd!! i seen it in a Max PC mag.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 02-15-2005, 12:43 AM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

looks cool but i wouldnt put critical data on that hard drive because i dont think it would last very long.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 02-15-2005, 01:29 AM   #14 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Nice. I also have some platters on my desk.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 02-15-2005, 02:55 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 511
Send a message via MSN to LegendBreath
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
Hey thats spiffy man! You know you could mount that hd on the top of the case (inside) and cut out a hole on the top and put plexi glass there and youll see the hd!! i seen it in a Max PC mag.
Good idea... I think I'm gonna do it.
__________________

__________________
LegendBreath is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.