**The LINPACK Thread** - Page 20 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-28-2009, 08:17 AM   #191 (permalink)
Lord Techie
 
Slaymate's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Florida
Posts: 7,946
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

There is no Winner, only a Temporary Leader
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Slaymate is offline  
Old 12-28-2009, 10:18 PM   #192 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

Quote:
Originally Posted by Slaymate View Post
There is no Winner, only a Temporary Leader
I lol'ed.
__________________

__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 12-28-2009, 11:48 PM   #193 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

^Very true though..
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-07-2010, 09:15 PM   #194 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

Got an update with the SSD.

35.7041 GFlops | Antec-User | PII 940 @ 3.725g

Not much better on 4 threads... :\
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-07-2010, 09:22 PM   #195 (permalink)
 
Join Date: Feb 2009
Location: WI, USA
Posts: 1,556
Send a message via MSN to yzmxer608
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

You decreased by 6 GFLOPS? That's weird.
__________________
yzmxer608 is offline  
Old 02-07-2010, 09:32 PM   #196 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

^^ Wait a minute.. It DID decrease! WTH!? Higher HT link seemed to have killed it, but I also clocked my ram down quite a bit. that would prolly be a factor, tho, right?


3.8 this time... BSOD RIGHT when I went to upload the screen shot. This thing needs heavy voltages! -Either that or the HT bump helped. I'm not noticing a big vdrop with this board either. These are all BIOS clocks too.. Patience, patience, hurry up and wait..

Wait a minute.. had an error.. didn't notice till about an hour after I posted this..
PII 940 @ 3.825g

Still meh..








-=WOW! Saints COMEBACK!!=-
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-08-2010, 08:44 PM   #197 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

Oh COME ON NOW!!! I JUST ran a 3.8g Linepack run and it was still only 35 flops with the ram @ 1066 @ 5-5-5-15 @ 2.150v.. 47* max during load, so that's ok.. but this rig seems to need heavy voltages to keep it stable. @ 1.575 CPU now.


Arrrgh!!! and I think i've got a dead ram stick as it's only reading 1800 mHz of memory..

This board/CPU/Ram are about to get replaced!!
__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Old 02-08-2010, 08:47 PM   #198 (permalink)
Wizard Techie
 
philbar71's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Suffolk, VA
Posts: 4,533
Send a message via AIM to philbar71
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

Quote:
Originally Posted by Antec-User View Post
^^ Wait a minute.. It DID decrease! WTH!? Higher HT link seemed to have killed it, but I also clocked my ram down quite a bit. that would prolly be a factor, tho, right?


3.8 this time... BSOD RIGHT when I went to upload the screen shot. This thing needs heavy voltages! -Either that or the HT bump helped. I'm not noticing a big vdrop with this board either. These are all BIOS clocks too.. Patience, patience, hurry up and wait..

Wait a minute.. had an error.. didn't notice till about an hour after I posted this..
PII 940 @ 3.825g

Still meh..








-=WOW! Saints COMEBACK!!=-
It's because my Q9300 wipes the floor with it

j/k
__________________


The only thing ATi can render faster than nVidia is the BSOD

SLI ON INTEL P45: http://www.techist.com/pc/f76/sli-intel-chipset-219886/

<<< i like rep :D
philbar71 is offline  
Old 02-08-2010, 08:50 PM   #199 (permalink)
 
Join Date: Feb 2009
Location: WI, USA
Posts: 1,556
Send a message via MSN to yzmxer608
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

That is weird, it sounds like you've had a lot of problems with the board you have.
__________________
yzmxer608 is offline  
Old 02-08-2010, 09:06 PM   #200 (permalink)
Papa Chester
 
Antec-User's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Afghanistan Campaign Veteran
Posts: 1,036
Send a message via MSN to Antec-User
Default Re: **The Official TF LINPACK Thread**

^ It's fine for basic OCing, but once you try to push past 3.8, it's a FINE balancing act.. This thing NEVER loads windows the same every time, it's got buggy RAID support, buggy OCing, touchy NB, resets your RAM to AUTO after it BSODs, doesn't like to reset the HT after a bad clock, so you have to reset it MANUALLY, which doesn't happen much anymore.. Can key everything in fine for a 3.8 run, it'll be stable the WHOLE way thru linepack (almost IBT stable) and go back to the bios to try for a 3.9 run and it BSODs right after the post/ACHI check.. Arrrgh!!

I love the board, but once you get a little more demanding, it falls short. I want the GD70 board, but I hate AMI bios..


And Phil: don't start with that again.
__________________

__________________
PII 940 @ 3.8g | Gigabyte DS4H | OCZ Reaper 1066 | HD 4870 1G | Ultra X3 1000w | Antec 900 | 1/2" CPU/GPU LIQUID LOOP | OCZ SSD | Swiftech + XSPC


<---- If You enjoyed my ramblings, or if I've helped you, Check me... :D
Antec-User is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High Performance Linpack on Xeon 5500 v. Opteron 2400 Hefemeister Monitors, Printers and Peripherals 0 07-06-2009 04:44 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.