LED question - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-27-2003, 08:09 AM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

the LEDS are DC,..so theres a (+) and (-). connect the (+) to the yellow line and the (-) to the black line.

the molex are arraged as:

Y=yellow
B=black
R=red or orange

Y : B : B : R -----molex
(+) : (-)--------------LED

the positive line of the LED usually has a white lines.
__________________

devlish96 is offline  
Old 08-27-2003, 09:30 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 91
Default

thanks!
it doesnt matter how may LEDs i use in a single molex right?
__________________

__________________
I dont have a signature,yet! :D
Mirage is offline  
Old 08-27-2003, 01:22 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

hmm..better make a device..like an extension or a bus


yellow line from molex----(+)1st LED ----(+)2nd LED---(+)3rd LED
black line from molex------(-)1st LED -----(-)2nd LED---(-)3rd LED

i recommend not more than four LEDs

when i used LEDs i made a device like this(see pic)...and attached all LEDS to it
Attached Images
File Type: jpg gta sa system specs sig.jpg (58.2 KB, 79 views)
devlish96 is offline  
Old 08-27-2003, 04:53 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 91
Default

i read that concept while i did some research planning on my mod.i think i'll do that.

the LEDs i bought were really bright so 3 will do i guess.

thanks!
__________________
I dont have a signature,yet! :D
Mirage is offline  
Old 09-05-2003, 06:06 AM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 91
Default

ill be using blue LEDs.
im Mobo LED is green.is it safe to remove it or replace it with blue?Mobo is quite expensive to mess up.

__________________
I dont have a signature,yet! :D
Mirage is offline  
Old 09-05-2003, 06:18 AM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

if you know how to change the LED, then you'll be fine. however,...ido not recommend it.
devlish96 is offline  
Old 09-05-2003, 07:00 AM   #17 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 91
Default

i have changed LEDs before like in my keyboard,it was fairly easy.
im not sure with the Mobo,i havent seen the back yet.

why wont you recommend it?i see some mods without the on-board LED.

thanks,dude!
__________________
I dont have a signature,yet! :D
Mirage is offline  
Old 09-05-2003, 07:06 AM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

well,...for one,..i'm a coward when it comes to tampering with the mobo. if youre comfortable with messing around with LEDs and expensive mobos...then youshouldhave no problems
devlish96 is offline  
Old 09-05-2003, 07:18 AM   #19 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 91
Default

okay...i thought there was some technicality involved.
im a bit of a coward to when it comes to Mobo...LOL
__________________
I dont have a signature,yet! :D
Mirage is offline  
Old 09-05-2003, 08:03 PM   #20 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 91
Default

Im now pyched out...
im changing all LEDs from floppy to Mobo.

__________________

__________________
I dont have a signature,yet! :D
Mirage is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.