Last Build, What Do You Think? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-22-2005, 03:34 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default DELETE

Please check the "Build B4 Newegg Post"

moderator, please delete this.
__________________

__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 07-22-2005, 03:50 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Oh and also the HD I am switching over, it is a Maxtor ATA/133 IDE 100GB
__________________

__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 07-22-2005, 04:23 PM   #3 (permalink)
Beer
 
Calzinger's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: New York
Posts: 565
Send a message via AIM to Calzinger
Default

Have you considered getting a PCI-E board/GPU instead? Many will argue that it's very unnecessary, but for the sake of upgrades, PCI-E may be found in most future cards if not all.

Any case PSU is garaunteed to be complete garbage. Then again, many may argue that you won't need an oustanding PSU to power that system.
__________________
Calzinger is offline  
Old 07-22-2005, 04:45 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Thanks, but you didn't answer any of my questions, so don't post again if you're not gonna answer. And I am well aware of PCI-E and there isnt a PSU to this case, ROFL. It is going be a budget computer anyways.
__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 07-22-2005, 05:10 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Quote:
For the video card, the reqs are 350W PSU, and "An available 4-pin Molex hard drive power dongle" Wdh is that?
That is just a regular 4-pin plug on the psu. It just means that you need to have an extra one because you need one for the gfx card.
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 07-22-2005, 05:12 PM   #6 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

I would go with a DFI-Lanparty Motherboard with at least a 430watt PSU for th setup. Otherwise it looks good!
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 07-22-2005, 05:25 PM   #7 (permalink)
Beer
 
Calzinger's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: New York
Posts: 565
Send a message via AIM to Calzinger
Default

I suggested a PCI-E set over your original AGP set, and you respond with a rude answer. And now you switch to a PCI-E combo? Yugh.

By the way, your currently build won't work. Try to find a place to fit your graphics card on that motherboard. That'll be a fun experience.
__________________
Calzinger is offline  
Old 07-22-2005, 05:47 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,289
Send a message via AIM to timmer
Default

yea man that was real rude but he was right and u had no reason to say something like that hes only tryin to help
hes is very right to have to get pcie and he is also right bout the psu
and search tf jeeze there are probably 30 other people on here with the same post with the same exact system dont post this garbage
__________________
Intel p4 HT 3.0GHz
1 16x Toshiba dvd burner
2 sticks of corsair ddr2 533mhz 512mb
GeForce Fx 6600GT
Asus P5LD2
HD AUDIO
480W thermaltake
timmer is offline  
Old 07-23-2005, 02:26 PM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

dont get a maxtor hd
__________________

PZEROFGH is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.