Killer Rig - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-11-2005, 07:38 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I'd go for the X2 4800+ instead of the FX-57. it is far better in multitasking. and games will be made for multitasking in future.
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 07-11-2005, 10:49 AM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Both systems will play any game at max settings (Doom 3 will be all high for the second system.)

I can play hl2 all highest with 4x AA and 8x AF with it being all over 60fps (over 100 when there is no water.) But this is with 1280 X 960.

The X2 will be more future proof, but right now games are single threaded. With the release of the next gen consoles which are multi procesors than games will start to be made for them.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 07-11-2005, 02:20 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

You really don't need more than 1 gig for BF2.

Quote:
Originally posted by Hacp
2GB of ram for BF2
__________________
majistic is offline  
Old 07-11-2005, 05:20 PM   #14 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Get some SCSI drives to make the games load a little faster.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 07-11-2005, 07:04 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 718
Default

I see, setup 2 can play any game at max settings and setup 1 is for the person who has more money than they know what to do with.

My bank account says that setup 2 is better.
j4ckaL is offline  
Old 07-11-2005, 07:52 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

Hahaha.
__________________
majistic is offline  
Old 07-11-2005, 09:09 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

Somewhere inbetween might be good as well if you really want it to fly. Upgrade to a 3700 San Diego and a 7800GTX and for only a few hundred more you will definately have a machine that will run any game for the next year on max settings.
__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 07-11-2005, 10:26 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
majistic's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,434
Default

You could do that with a 6800GT.
__________________
majistic is offline  
Old 07-11-2005, 10:56 PM   #19 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 718
Default

Quote:
Originally posted by majistic
You could do that with a 6800GT.
I hope so because the 7800gtx is ungodly expensive.
__________________

j4ckaL is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.