Just called microsoft, guess what? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2005, 03:31 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2004
Posts: 25
Default Just called microsoft, guess what?

Just called microsoft and they told me that you can only install Windows XP on one computer even if its for home use. I have heard everywhere that they will issue you a new product key if its for home use. She said you can only install it on one computer and that is it... Any help or is this just me talkin?

TDK is offline  
Old 01-02-2005, 04:18 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2004
Posts: 25

w/e ill just go blo 100 and get a new one

TDK is offline  
Old 01-02-2005, 04:19 PM   #3 (permalink)
Super Techie
Join Date: Dec 2004
Posts: 268

Microsoft will tell you that - thye are wrong in the UK atleast - as long as you never use more than one installation at once you can install it as many times as you want.

But you can install it, call them and just say because their software is so crap you needed to reinstall when you get put through to an operator. They should be used to hearing that one.
jono199 is offline  
Old 01-02-2005, 04:27 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2004
Posts: 19

yeah, they harass me about mine because i've had to reinstall many times, but i just tell them it sucks, and give me the activation code
Mooney is offline  
Old 01-02-2005, 04:35 PM   #5 (permalink)
Super Techie
Join Date: Dec 2004
Posts: 268

You know what gets the going the best, demanding they disclose all data pertaining to you that they have.

They get confussed and say they don't have any, if you push the matter they then say you can't have it. Then you say im legally entitled to it - or are you just going to give me the code. They give you the code. Granted I was just putting the wind up them. But it was satisfying.
jono199 is offline  
Old 01-02-2005, 07:17 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
majistic's Avatar
Join Date: May 2004
Posts: 1,434

Bahahah, you do know that there is a Universal Key Code for XP Pro right ?
majistic is offline  
Old 01-02-2005, 07:37 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb

From what I hear, when you install 3 or more new key components on your computer (motherboard, cpu, etc) your XP will require you to re-activate, in which case you call microsoft and tell them so they can give you a new valid product key.

I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Old 01-02-2005, 08:34 PM   #8 (permalink)
Master Techie
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE

I wipe my hard drive and do a fresh install of windows when ever I change major hardware like that. I have never had a problem when doing any of my installs after wiping the drive.
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Old 01-02-2005, 08:36 PM   #9 (permalink)
PowerQuest / Opera
TheMajor's Avatar
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177

I plugged my HD in this IBM and XP worked without re-installing.
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 01-02-2005, 08:50 PM   #10 (permalink)
Build Guru
PP Mguire's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: DFW Texas
Posts: 26,045

I have to re-install everytime i put in a new mobo. Cool thing is, is i dont have to worry about activation hahahaha.

"Resolution is just a number." #Ubisoft Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire Mechwarrior Online = Thunderson PSN = PP_Mguire

Need Descent and Mechwarrior buddies!
If I helped you, give a thanks! ↓
Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.