Jet 4?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-30-2005, 03:50 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default Jet 4??

Well my Vantec AeroFlow-2 gave out on me finally Now i need a new HSF A.S.A.P ,The only thing i can afford is the Jet 4 since i need a new case too after a little fit i had,Has any one had a good experience with the Jet 4? Doe's it do a half a$$ job or what?
__________________

Shumway is offline  
Old 03-30-2005, 07:09 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
aj2003's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,094
Default

well i would avoid that cooler for sure. get a older zalman or thermalright or thermaltake. any that you can afford would do a better job that that.

i had a jet7 for my 2600 xp and it couldnt get below 50C and offen went upto 60C
__________________

__________________
AMD x2 5000+ black edition at 3.3GHZ zalman cnps 9700-NT
Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard
3072mb: OCZ ddr800 gold
2x 7800GTX in SLI for 20" viewsonic
OCZ 600watt power supply
www.angelic-accessories.co.uk - plug for my gfs site
aj2003 is offline  
Old 03-30-2005, 07:44 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

I would try to get a Zalman or something similar but no one around here barely sell's them and if they do they are $60+,I only have $110 to spend on both a HSF and a Case,With buying from the cheapest place around here both the Jet 4 and a case come's to $105

I live in canada so i can't order from newegg plus i need this right away.
Shumway is offline  
Old 03-30-2005, 02:38 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Might just be easier to order from tigerdirect.ca, Yes people have problems with them... yet ive never had a problem....
c0rr0sive is offline  
Old 03-30-2005, 02:41 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 485
Send a message via ICQ to Hinrichisgod Send a message via AIM to Hinrichisgod
Default

I've got a jet 4 and it does a good job. With my stock hs/f my pc would overheat and restart when I was playing something. Ever since I put on the Jet 4 with AS5, i've never had it go above 50. For the price its a good buy.
__________________
My System Specs:
Raidmax Scorpio 868 with 420w psu
Intel Pentium-4 Processor 3.0ghz CPU
512K Cache, 800MHz FSB, Hyper Threading Ready
Cooler Master Jet 4
Albatron PX865PE PRO II i865PE Chipset
512 MB Dual Channel [256MB X2] DDR-400 PC3200
ATI Radeon 9600 Pro @ 438/243
Sound Blaster Live! 24 bit advanced HD
Maxtor 120 GB - 7200 RPM
Seagate 80 GB - 7200 RPM
16x DVD 52X32X52 cd-rw
Cooler Master Musketeer System Controller
Logitech MX Duo
Rock Chalk Jayhawk
Hinrichisgod is offline  
Old 03-30-2005, 05:38 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 348
Send a message via AIM to 20mm
Default

how much is left over for the hsf?
20mm is offline  
Old 03-30-2005, 05:44 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
i had a jet7 for my 2600 xp and it couldnt get below 50C and offen went upto 60C
Really? I got the same one lol. Performed pretty good, but my SLK-900A and vantec tornado outperforms it by quite a bit easily
Nubius is offline  
Old 03-30-2005, 08:24 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Quote:
Originally posted by 20mm
how much is left over for the hsf?
I can only spend up to $40

After searching my A$$ off i found only 2 other heatsink's in my price range,The Thermaltake spark 7+ and the Volcano 7+,Has any one had any good or bad experience with those 2 ??
Shumway is offline  
Old 03-30-2005, 08:38 PM   #9 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default

ive only used volcano 9 and im curently using volcano11 xasier edition.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 03-31-2005, 12:46 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 348
Send a message via AIM to 20mm
Default

for about 10-15 bucks more you can get a zalman 7700cu with as5...that is saying that it can fit in your case
__________________

20mm is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.