Internet speeds - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2005, 02:50 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

Quote:
Originally posted by heatgeek32
ok i have dsl, and mine is at the very end of evry test. i'm KICKIN evry single one of yall lol. i dont think this is rite??
well what speed are you getting?

why didn't you post a link then...
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-09-2005, 02:53 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

My bar is sooo tiny but it is 79000 kb http://performance.toast.net/results...&loadtime=0.14
__________________

__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-09-2005, 02:55 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

HA HA I got the highest so far.
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 04-09-2005, 04:21 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 72
Default

Dont cheat grim!!! If your not then do the one at dslreports.com

http://performance.toast.net/results...8&loadtime=0.1

Cheater!!
__________________
Amd Athlon 64 3500+
Abit \"AN8\" mobo
Geil 1GB(512MBx2) DDR PC-3200
ASPIRE Chameleon 550W psu
Maxtor 200gb
EVGA nVIDIA GeForce 6600GT Pci-e
Sony 52x32x52x16 Combo
XION Black ATX Gaming PC Case
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
SONY SDM-S73/B 17\" Lcd Monitor
Logitech lx-700 cordless keyboard

Relax!! Relax!! Relax!!
coconut2 is offline  
Old 04-10-2005, 05:20 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

I got a question,How am I cheating I just went to go daddy server? I livein colorado and it's located at arizona.
__________________

__________________
GrimReaper23 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.