Internet speeds - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2005, 01:10 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 994
Send a message via AIM to PoisonPorkchop
Default Internet speeds

go do this thing and test your internet speed.

i PWNED comcast http://performance.toast.net/results...loadtime=2.297
__________________

__________________
System
Antec Super Lanboy
AMD 64 3800 S-939 Newcastle
MSI K8N Neo2 Platinum
eVGA 6600GT
1.5 GB pc 3200
WD 160 GB IDE
Viewsonic 22\" Widescreen 1680x1050
Logitech MX518
Coming Soon: Athlon 64 4000 San Diego/Z-5500/G7/Vista
PoisonPorkchop is offline  
Old 04-09-2005, 01:34 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Nice...what is your ISP?

Here's mine

http://performance.toast.net/results...loadtime=3.515
__________________

beedubaya is offline  
Old 04-09-2005, 01:44 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 994
Send a message via AIM to PoisonPorkchop
Default

i got wide open west, or WOW as most people call it. its cheaper than comcast too.
__________________
System
Antec Super Lanboy
AMD 64 3800 S-939 Newcastle
MSI K8N Neo2 Platinum
eVGA 6600GT
1.5 GB pc 3200
WD 160 GB IDE
Viewsonic 22\" Widescreen 1680x1050
Logitech MX518
Coming Soon: Athlon 64 4000 San Diego/Z-5500/G7/Vista
PoisonPorkchop is offline  
Old 04-09-2005, 01:45 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by PoisonPorkchop
i got wido open west, or WOW as most people call it. its cheaper than comcast too.
Alex81388 on this forum has that, and he hates it. I wonder why his performs so slowly and yours is so leet?
beedubaya is offline  
Old 04-09-2005, 01:49 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 994
Send a message via AIM to PoisonPorkchop
Default

wow comes in 4 different speeds and mine is the best one. he might have one of the slower ones. i cant look up the different speeds you can get. (long story) so check it out www.wideopenwest.com
__________________
System
Antec Super Lanboy
AMD 64 3800 S-939 Newcastle
MSI K8N Neo2 Platinum
eVGA 6600GT
1.5 GB pc 3200
WD 160 GB IDE
Viewsonic 22\" Widescreen 1680x1050
Logitech MX518
Coming Soon: Athlon 64 4000 San Diego/Z-5500/G7/Vista
PoisonPorkchop is offline  
Old 04-09-2005, 02:57 AM   #6 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

wow... (that's my best one, the others were 500,800,1250)
http://performance.toast.net/results...loadtime=3.954

but over here i get ..(probably more accurate, since i live in california, where the server is located for dslxtreme)
http://www.dslreports.com/speedtests...com/1113029786

btw it's adelphia cable @ 4000/386
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-09-2005, 06:38 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 72
Default

yeah well I own you all

http://performance.toast.net/results...loadtime=1.187
__________________
Amd Athlon 64 3500+
Abit \"AN8\" mobo
Geil 1GB(512MBx2) DDR PC-3200
ASPIRE Chameleon 550W psu
Maxtor 200gb
EVGA nVIDIA GeForce 6600GT Pci-e
Sony 52x32x52x16 Combo
XION Black ATX Gaming PC Case
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
SONY SDM-S73/B 17\" Lcd Monitor
Logitech lx-700 cordless keyboard

Relax!! Relax!! Relax!!
coconut2 is offline  
Old 04-09-2005, 06:40 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 72
Default

And poison I really owned comcast.

CoConut...
__________________
Amd Athlon 64 3500+
Abit \"AN8\" mobo
Geil 1GB(512MBx2) DDR PC-3200
ASPIRE Chameleon 550W psu
Maxtor 200gb
EVGA nVIDIA GeForce 6600GT Pci-e
Sony 52x32x52x16 Combo
XION Black ATX Gaming PC Case
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
SONY SDM-S73/B 17\" Lcd Monitor
Logitech lx-700 cordless keyboard

Relax!! Relax!! Relax!!
coconut2 is offline  
Old 04-09-2005, 06:54 AM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 72
Default

Check this out also

http://www.dslreports.com/speedtests...net/1113044009

CoConut...
__________________
Amd Athlon 64 3500+
Abit \"AN8\" mobo
Geil 1GB(512MBx2) DDR PC-3200
ASPIRE Chameleon 550W psu
Maxtor 200gb
EVGA nVIDIA GeForce 6600GT Pci-e
Sony 52x32x52x16 Combo
XION Black ATX Gaming PC Case
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
SONY SDM-S73/B 17\" Lcd Monitor
Logitech lx-700 cordless keyboard

Relax!! Relax!! Relax!!
coconut2 is offline  
Old 04-09-2005, 11:10 AM   #10 (permalink)
Super Techie
 
KorKwin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 293
Default

Coconut what is your ISP?!
__________________

__________________
It's not a race, unless it is a race.
KorKwin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.