intel Q6600 Batch List - Page 9 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Overclocking and Modding
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-02-2008, 04:41 PM   #81 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: intel Q6600 Batch List

Quote:
Originally Posted by thirdshiftdj View Post
are we arguing w/ the misses??? Don't worry after an argument comes make-up sex
that or the angry type...

Um may I ask how we talked about something so geeky to something so... so.... normal...
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 09-02-2008, 06:34 PM   #82 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: intel Q6600 Batch List

Every thread seems to get veered off somehow. If you guys gave out infractions for it I'd be screwed!
__________________

__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 09-02-2008, 07:53 PM   #83 (permalink)
Wizard Techie
 
Drizzt's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somewhere inbetween FL and NY
Posts: 3,187
Send a message via AIM to Drizzt
Default Re: intel Q6600 Batch List

Quote:
Originally Posted by NosBoost300 View Post
lol... yes that usually does come after... i just hope this don't last too dang long!!!!
Whilst talking about make-up sex
__________________
CPU:Q6600 G0 @ 3.7Ghz (410x9 w/1.475v)
Motherboard:Asus P5E X38
Memory:2x2GB OCZ Reapers DDR2 1066
Graphics Card:GTX460 768MB @ 880/1760/2000
Hard Drive:2x WD Black 1TB
Power Supply:Xion 800W
Case:3DAurora
CPU cooling: H50
GPU cooling: Best Stock Cooling I Have Ever Had
Monitor:24" LG
Drizzt is offline  
Old 09-25-2008, 04:53 PM   #84 (permalink)
Ultra Techie
 
solidsteve's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 600
Default Re: intel Q6600 Batch List

got a new one for you guys

the number on it is L811B012

the volts set in the bios where 1.28750, will get a core temp vid when i get to that pc again (my grans pc so it will be a few days to a week or so)
__________________


My new pc spec's ~

Case ~ nexus caterpilla
Mobo ~ Gigabyte GA~P35~DS3R Rev 2.0
CPU ~ Intel Q6600
HDD ~ 2 x 500gb western digital drives
Ram ~ 4GB worth (4 strips) of OCZ 2GB PC2-6400 Platinum Rev 2.0
PSU ~ Corsair 750TX
GPU ~ GTX 295

OS - Windows 7 Home 64-bit
solidsteve is offline  
Old 10-02-2008, 03:10 PM   #85 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Default Re: intel Q6600 Batch List

Well, I have a terrible q6600 that you can add to your list:

Q6600 g0 SLACR
FPO/Batch: L815B415
VID: 1.325
This cpu won't stay stable at 3.00 (yes, you read that right) at less than 1.39Vcore.

I want to buy a new one and send this one to my brother who doesn't overclock, but I'm not sure how long I should wait before I buy so I don't get another POS one.
Tetranode is offline  
Old 10-02-2008, 03:44 PM   #86 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: intel Q6600 Batch List

Your best bet is to buy a used proven overclocker. Unless you have a store near you that has a bunch in stock where you can pull the one you'd like
__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 10-03-2008, 01:01 AM   #87 (permalink)
Monster Techie
 
stalin90's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Kansas
Posts: 1,371
Default Re: intel Q6600 Batch List

Quote:
Originally Posted by Tetranode View Post
Well, I have a terrible q6600 that you can add to your list:

Q6600 g0 SLACR
FPO/Batch: L815B415
VID: 1.325
This cpu won't stay stable at 3.00 (yes, you read that right) at less than 1.39Vcore.

I want to buy a new one and send this one to my brother who doesn't overclock, but I'm not sure how long I should wait before I buy so I don't get another POS one.
if u want u can buy my q6700 from me it has been proven.(link in sig)
__________________

__________________

- INTEL Q6700 @ 3.2 - ASUS P5Q Pro - EVGA 9800GTX - 4GB Patriot Viper @ 1066 -
stalin90 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official Intel Overclocking thread Ste Overclocking and Modding 459 01-26-2010 07:49 AM
Intel E7200 Processor Review maroon1 Monitors, Printers and Peripherals 2 04-09-2008 07:16 AM
Running XFX nForce 780i W/ Intel Q6600 2.4 GHz-> PROBLEMS. ckiller22 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 04-07-2008 05:08 AM
Intel Q6600 d0ntcar3 New Systems | Building and Buying 10 12-28-2007 04:20 PM
Q6600 first boot up. Idles at 50 C after a few minutes? TheOtis Hardware Repairs and Troubleshooting 18 08-09-2007 12:20 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.